Talhari la 18 ani

In noaptea de 20/21 iulie 2006, o patrula din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau, in timpul realizarii unei misiuni specifice in zona centrala a municipiului Bacau a observat un grup de patru persoane care deranjau ordinea si linistea publica.

La aparitia jandarmilor, doi dintre indivizi au fugit, militarii din compunerea patrulei reusind ulterior sa-i prinda. In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca cei doi tineri, Andrei A. si Valentin S., ambii de 18 ani din municipiul Bacau, fara ocupatie si fara antecedente penale, prin amenintarea cu acte de violenta, l-au deposedat pe Constantin N. de 28 de ani din Bacau de un telefon mobil.

Tinerii au mai recunoscut ca in aceeasi noapte, au incercat sa deposedeze de bani si alte doua persoane.

Faptuitorii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Bacau, unde, in cooperare cu lucratorii din aceasta institutie, a fost intocmit dosar cu acte premergatoare sub aspectul comiterii infractiunilor de talharie si acte de talharie.

Dosarul va fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale. (R. ANDRICI)

Adauga un comentariu

*