´Marele licurici´l-a confundat pe Basescu

Probabil că emoÅ£iile revederii au fost foarte mari, pentru că Bush a gafat din nou. Tocmai atunci când vorbea despre marea prietenie ce ne leagă, Bush l-a numit pe Traian Băsescu … ´prim ministru´.

Despre prietenia dintre România şi Statele Unite s-a vorbit de mai multe ori. Iar joi chiar preşedintele George Bush a readus în discuţie relaţia specială pe care o are cu preşedintele nostru.

Probabil că emoÅ£iile revederii au fost foarte mari, pentru că Bush a gafat din nou. Tocmai atunci când vorbea despre marea prietenie ce ne leagă, Bush l-a numit pe Traian Băsescu … „prim ministru”.

„Preşedintele şi cu mine suntem prieteni, România şi Statele Unite sunt prietene”, a mai declarat preşedintele George W. Bush, trecând peste gafa pe care tocmai o comisese.

Printre subiectele luate în discuţie s-au aflat evenimentele cele mai proeminente de pe scena internaţională, precum şi promovarea democraţiei şi a păcii.

Poziţia Statelor Unite în ceea ce priveşte republica Moldova este să-i susţină integritatea teritorială, a asigurat Bush, iar România va continua să fie un aliat al SUA.

Antena 3

Adauga un comentariu

*