Investitori păcăliţi de un ´consilier prezidenţial´

Originar din judeţul Bacău, A. Cătălin, sub acoperirea a diverse nume de consilieri prezidenţiali, a păcălit câţiva investitori din întreaga ţară, făcându-i pe aceştia din urmă să sponsorizeze proiecte sportive inexistente, transmite AMOS News.

A. Cătălin a găsit o metodă de tâlhărire mai aparte: având o listă impresionantă a investitorilor români, acesta îi suna şi le cerea sponsorizări pentru realizarea unui centru sportiv şi folosindu-se de numele unor consilieri prezidenţiali, nume păstrate secrete de IPJ Covasna.

Se pare că păcăliÅ£ii cădeau uÅŸor în plasă, trimiţând sume impresionante de bani la o căsuţă poÅŸtală deschisă de băcăuan în Sfântu Gheorghe; la câteva ore după ce investitorul anunÅ£a trimiterea banilor, un „ajutor” al lui A. Cătălin se deplasa la PoÅŸta din Sfântu Gheorghe pentru a ridica „sponsorizarea”.

Oamenii legii au descoperit că A. Cătălin a păcălit astfel mai mulţi investitori, doar doi din aceştia trimiţându-şi însă contribuţia la Poşta din Sfântu Gheorghe.

Pe baza acestor probe, dar şi pe a celor adunate de alte inspectorate de poliţie din ţară, cercetările asupra lui A. Cătălin continuă sub aspectul săvârşirii de înşelăciune şi uz de falsă identitate.

AMOS News

Adauga un comentariu

*