Adversari accesibili pentru echipele româneşti în Liga Campionilor

Rulmentul Braşov şi HCM Constanţa, campioanele României la handbal, întâlnesc adversari accesibili în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, din Portugalia şi respectiv Italia, conform tragerii la sorţi efectuată marţi la Viena.

La feminin, Rulmentul Braşov joacă, prima manşă pe teren propriu, cu formaţia portugheză Madeira Andebol, în timp ce HCM Constanţa primeşte vizita echipei italiene Pallamano Conversano. În cazul în care trec de adversari, constănţenii se califică în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Rulmentul Braşov mai are de trecut de un tur preliminar.

În Cupa Cupelor, în turul 2, Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca cu formaţia belgiană DHW Anwerpen, în timp ce Dinamo Bucureşti este calificată direct în turul 2.
În Cupa EHF, reprezentantele noastre, HC Zalău şi Energia Pandurii Târgu Jiu, sunt calificate direct în turul 2, iar Steaua Bucureşti în turul 3.

În Cupa Challenge, Universitatea Cluj Napoca a fost repartizată în Grupa A alături de HC Nuorese (Italia), Colegio de Gaia (Portugalia) şi ZRH Zeljeznicar (Bosnia-Herţegovina). Tomis Constanţa şi HCM Roman intră în competiţie în faza optimilor de finală. La masculin, CSM Medgidia şi CSM Reşiţa sunt calificate direct în turul 3.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*