C.V.Tudor: ´Băsescu este bolnav în ultimul hal, umblă cu două spitale mobile după el´

Liderul PRM, Corneliu vadim Tudor, invitat al emisiunii „Åžtirea Zilei” de vineri, 21 iulie, a făcut – din nou – declaraÅ£ii incendiare.

Corneliu Vadim TudorC.V.Tudor a declarat, încă de la începutul emisiunii, că preÅŸedintele României este bolnav în ultimul hal, că umblă cu două spitale mobile după el, în care „are acolo monitoare ca o navă spaÅ£ială, are ÅŸi organe artificiale, deci posibilităţi de dializă ÅŸi…”

Corneliu Vadim Tudor: „Băsescu trebuie să ÅŸi-o dea, că altminteri îl demitem noi. Eu l-am făcut preÅŸedinte, eu îl dau jos. (…) Băsescu este bolnav în ultimul hal, este în incapacitatea de a-ÅŸi exercita funcÅ£ia de ÅŸef de stat. Sunt două articole constituÅ£ionale care prevăd suspendarea lui din funcÅ£ie.

Astăzi am iniţiat aceste proceduri şi când vom avea o sesiune extraordinară a parlamentului, probabil în următoarele zile, vom anunţa în mod oficial că PRM cere debarcarea imediată din funcţie şi supunerea la referendum, aşa cum prevede Constituţia, debarcarea acestui personaj absolut sinistru, care întâi provoacă incendii, după care apare ca Popeye Marinarul mare salvator şi le stinge.

Omul este bolnav grav, umblă cu două spitale mobile după el. La Neptun, ofiÅ£erii din serviciile speciale au văzut unul din aceste spitale în uriaÅŸul parc al vilei lui CeauÅŸescu. Este enorm, este cât un TIR, are acolo monitoare ca o navă spaÅ£ială, are ÅŸi organe artificiale, deci posibilităţi de dializă ÅŸi… (…)

Nu, nu e ambulanţă. Deci, e un spital gigantic luat din străinătate, pentru că el nu poate să stea mai mult de două-trei ore fără să fie conectat la niÅŸte aparate. ÃŽn situaÅ£ia asta, îi dorim sănătate, dar să dispară!”

C.V.Tudor: „La Cotroceni s-a făcut planul pentru aÅŸa-zisa răpire a ziariÅŸtilor din Irak”

Åžeful Partidului România Mare a declarat în emisiunea ‘Åžtirea Zilei’ că este convins că în spatele răpirii jurnaliÅŸtilor din Irak a stat Traian Băsescu ÅŸi că preÅŸedintele l-ar fi ‘eliberat’ de Hayssam ca să scape „de gura lui”. C.V.Tudor a subliniat vehement că România traversează o criză politică fără precedent ÅŸi că singurul vinovat este Traian Băsescu.

Corneliu Vadim Tudor: „Ce face el acum astea sunt provocări, sunt diversiuni ale lui. Anul trecut a patronat diversiunea cu aÅŸa-zisa răpire a ziariÅŸtilor din Irak, iar acum speculează situaÅ£ia unuia dintre oamenii implicaÅ£i, acest Omar Hayssam, care a ameninÅ£at în diverse medii că, dacă nu e lăsat în pace, va spune că la Cotroceni s-a făcut planul de răpire. ÃŽn situaÅ£ia… Băsescu a zis ia să profit, să scap de gura ăstuia, că mă aruncă în aer. Åži aÅŸa el s-a prăbuÅŸit… (…) Păi numai aÅŸa face el. (…) Păi, la Primăria capitalei ce făcea? El are sămânţă de scandal. El numai din scandal în scandal trăieÅŸte. Nu uitaÅ£i ce i-a făcut lui Victor Ciorbea, nu uitaÅ£i ce i-a făcut lui Petre Roman, nu uitaÅ£i ce i-a făcut lui Theodor Stolojan. El îl ÅŸantajase pe Stolojan, nu îl ÅŸantajase guvernul PSD. Vă spun acum în premieră absolută ce ÅŸtiu de la oameni bine informaÅ£i”.

Mai mult, liderul PRM afirmă că ‘membrii integri’ ai serviciilor secrete, deranjaÅ£i de haosul din instituÅ£iile pentru care lucrează, se vor aduna în jurul lui ÅŸi-i vor „spune tot ce se întâmplă acolo ÅŸi cum se monitorizează crima organizată, cum se monitorizează acÅ£iunile de tip mafiot”.

Corneliu Vadim Tudor: „Tot se spune că am mulÅ£i colonei ÅŸi generali în jurul meu. AÅŸa este ÅŸi ei vor fi ÅŸi mai mulÅ£i, pentru că pe criza asta gravă a celor mai importante servicii secrete din România oamenii care vor să-ÅŸi facă meseria ÅŸi sunt integri vor veni către mine ÅŸi îmi vor spune tot ce se întâmplă acolo ÅŸi cum se monitorizează crima organizată, cum se monitorizează acÅ£iunile de tip mafiot… (…) Păi cui să mai spună, nu mai au capi. Nu mai au capi, acolo e anarhie totală. Traian Băsescu a provocat o criză politică extraordinar de gravă. Până acum noi ne lăudam că la capitolul JAI nu avem steguleÅ£ roÅŸu, nici măcar steguleÅ£ galben. E un capitol încheiat capitolul JAI (nr: JustiÅ£ie ÅŸi Afaceri Interne). Acum este o instabilitate politică fără precedent în România, care în mod sigur va afecta aderarea noastră la 1 ianuarie 2007”.

Amos NEWS

Comentarii

  1. o fi asta nebun dar sunt momente cand spune adevarul :))

Adauga un comentariu

*