Sportul retrogradează din Liga I

Cu o săptămână înainte de startul Campionatului Naţional de fotbal Liga I începe să semene cu Serie A. Formaţia Sportul Studenţesc, echipă ce s-a aflat în sezonul 2005-2006 în lupta pentru titlul de campioană până cu trei-patru etape înainte de final, a fost retrogradată şi va evolua în Liga a doua în sezonul care urmează, informează AMOS News.

Clubul din Regie, unul din cele mai vechi din ţară, fondat în 1916, traversează o puternică criză financiară din cauza problemelor patronului Vasile Şiman, dar şi ca urmare a faptului că vânzarea principalelor vedete, Ionuţ Mazilu şi Tibi Bălan, peste hotare nu s-a efectuat încă.

Astfel, Sportul Studenţesc are rezervat un loc în Liga a doua, Seria I, în timp ce pe prima scenă va reveni formaţia Pandurii Tg. Jiu, echipa condusă de Marin Condescu fiind cea mai bine situată formaţie dintre retrogradatele iniţiale.

Este de aşteptat ca jucătorii importanţi ai Sportului, în frunte cu cei doi internaţionali, Mazilu şi Bălan, să părăsească clubul pentru sume mai mici la fel ca şi cei mai importanţi jucători retrogradaţi în liga a doua a campionatului italian.

De altfel, pentru Ionuţ Mazilu există o ofertă din partea Rapidului de două milioane de dolari şi, cum giuleştenii au şi coproprietate asupra mijlocaşului Tibi Bălan, este foarte probabil ca cei doi fotbalişti să ajungă la vecinii de cartier, între Rapid şi Sportul fiind o distanţă foarte mică.

Adauga un comentariu

*