Raiffeisen Bank a deschis o noua agentie in Bacau

Raiffeisen Bank a deschis vineri o noua agentie de tip “retail” in Bacau, situata in B-dul Unirii, nr. 15, parter. Acesta unitate este dedicata cu precadere clientilor persoane fizice si IMM-urilor.

«Ne propunem sa oferim servicii si produse bancare de cea mai buna calitate. Raiffeisen Bank s-a dezvoltat continuu in judetul Bacau, iar acesta noua agentie ne va ajuta sa fim mai la indemana clientilor nostri si sa ne consolidam pozitia pe piata locala. Avem in prezent 5 unitati in judet» a spus Cornelia Prigoreanu, director Raiffeisen Bank.

Informatii despre toate produsele si serviciile oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine la numarul de telefon 0 800 802 02 02, apelabil gratuit din reteaua de telefonie fixa de luni pina vineri intre orele 08:00-20:00, iar sambata intre orele 9:00-15:00.

In 2005, 68 de unitati Raiffeisen Bank au fost inaugurate, relocate sau reamenajate. In 2006, banca a anuntat ca va deschide 40 de unitati noi, astfel incat la sfarsitul anului reteaua teritoriala sa ajunga la 255 unitati bancare.

Adauga un comentariu

*