Peste 400 de bacauani au ramas fara permis auto

bacau permise auto suspendate421 de permise auto au fost retinute de la inceputul anului 2006 si pana in prezent de agentii si ofiterii Compartimentului Drumuri Nationale si Europene (CDNE) din cadrul IPJ Bacau. Sapte la suta dintre conducatorii auto carora li s-a retinut permisele auto pe o perioada de 90 de zile sunt femei.

Au fost retinute 135 de permise conducatorilor auto cu varste intre 21 si 30 de ani, 245 de permise celor cu varste intre 31 si 50 de ani si doar 42 de permise celor cu varste intre 51 si 70 de ani.

Din cele 421 de permise auto, cele mai multe, mai exact 390, au fost retinute pentru depasirea vitezei legale in localitate.

„De la inceputul anului 2006, am retinut 421 de permise de conducere auto pentru depasirea limitei legale de viteza si totusi, participantii la trafic nu dau dovada de disciplina”, a precizat subcomisarul Teodor Iacovachi, seful CDNE din cadrul IPJ Bacau.

Viteza record, atinsa de un incepator

Cea mai mare viteza inregistrata de la inceputul anului 2006 pe drumurile din Bacau a fost de 191 km pe ora. Vitezomanul este un bucurestean de 25 de ani care isi luase permisul auto cu numai cinci luni.

„In topul celor mai grabiti soferi carora li s-a retinut permisul anul acesta se afla George Armand Dobresanciuc care conducea autoturismul BMW X5 cu numarul de inmatriculare B-49-825, a precizat Remus Gabriel Karpen, agent sef adjunct in cadrul CDNE.

Tanarul se deplasa pe drumul spre Beresti-Bistrita cu viteza de 191 km la ora. De mentionat este faptul ca chiar daca avea permis de numai cinci luni, tanarul s-a incumetat sa depaseasca cu mult viteza legala, ceea ce putea sa conduca spre o tragedie”. (R. ANDRICI)

Comentarii

  1. Dobresanciuc Armand a zis:

    In primul rand sunt din Iasi,In al doilea rand era X3,iar in al 3-lea rand aveam 19 ani si permisul de 10 luni ! Nu mai dezinformati publicul cititor !!!

  2. eu cred ca radarul era prea aproape de aeroport…iar cetateanul se pregatea sa decoleze:) zboara puiule ! Zboara!

Adauga un comentariu

*