Europenele de box: Dinu ÅŸi Poczo out

Evoluţia sportivilor români de la Europenele de box tinde să devină din ce în ce mai penibilă, după ce alţi doi boxeri au fost eliminaţi din primul tur, informează AMOS News.

A treia zi a Europenelor de box de la Plovdiv au demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că boxul de amatori din România suferă, iar vremurile când Francisc Vaştag, Rudi Obreja, Leo Doroftei sau fraţii Simion făceau legea pe continent sunt istorie.

În gala de ieri după-amiază, Bogdan Dinu, reprezentantul nostru la categoria +91 de kilograme, a fost învins încă din prima repriză de finlandezul Robert Helenius. În gala de seară, Iulius Poczo, sportivul nostru de la 48 de kilograme, s-a retras în repriza a doua din faţa ungurului Pal Badak.

Astăzi, în ultima zi dedicată primul tur, în jurul orelor 17.00 este aşteptat să boxeze la categoria 81 kilograme Constantin Bejenaru, un alt sportiv de care se leagă speranţele noastre pentru un palmares onorabil. Bejenaru îl întâlneşte în primul tur pe lituanianul Daurgirdas Shemiotas.

În ultima gală, în jurul orei 19.30 este aşteptat să intre în ring Georgian Popescu, reprezentantul nostru la 57 de kilograme, sportiv ce îl are ca adversar pe Dmytro Bulenkov din Ucraina, iar spre finalul zilei va urca în ring şi Adrian Alexandru, de la 60 de kilograme, sportiv care are o misiune imposibilă cu localnicul Samet Hiuseinov, ştiut fiind faptul că la astfel de turnee gazdele primesc mai mult decât cel 5 % fotbalistic din partea arbitrilor.

Adauga un comentariu

*