´Micuta Picasso´ expune din nou

micuta picassoAlexandra Nechita, pictoriţa originara din Onesti, în vârstă de 20 de ani, al cărei nume a fost alăturat în SUA celebrilor artişti Pablo Picasso sau Wolfgang Amadeus Mozart, este din nou în prim planul vieţii artistice. Săptămâna viitoare, Nechita îşi va expune noile lucrări la Wenthworth Gallery din Chestnut Hill Mall şi Burlington.

Expoziţia din Chestnut Hill va avea loc vineri, 14 iulie, iar cea de la Burlington este programată pentru sambătă, 15 iulie. Artista a început să picteze în ulei şi vopseluri acrilice la vârsta de 7 ani, iar în prezent lucrează la un proiect ambiţios de sculptura, în cadrul căruia va crea monumente pentru fiecare dintre cele şapte continente.

„95% dintre oamenii care vin la expoziÅ£ii se uită la lucrările bune ÅŸi la cele rele. Mi-a plăcut întotdeauna să văd oamenii aici.

Ca artist, principalul scop este să obÅ£ii o reacÅ£ie” a spus Alexandra Nechita. ÃŽn prezent, Alexandra merge mai departe cu cariera sa de artist, fiind în paralel studentă full-time la UCLA, iar recent a fost admisă chiar în cadrul programului de elită, din care fac parte numai 25 de studenÅ£i în fiecare an.

Pentru toate realizările din viaţa sa, Nechita este îndatorată părinţilor săi, care au ţinut-o cu picioarele pe pământ odată cu trecerea anilor.

Adauga un comentariu

*