Sediul vechi al Primariei Onesti va fi inchiriat partidelor politice

Consiliul Local Onesti va scoate la vanzare 16 spatii, in special cabinete ale medicilor de familie, in conditiile prevazute de Ordonanta de Urgenta 110/2005 si Legea 236/2006. Spatiile pot fi cumparate de persoanele fizice sau juridice care furnizeaza servicii medicale si care detin deja, in mod legal, cabinetele respective, pentru care au incheiate contracte de concesionare.

Plata se poate face si in rate lunare, pe o perioada de 10-15 ani, cu un avans de 15 % din pretul de vanzare si o dobanda anuala de 10 %, iar terenul aferent se va vinde la un pret de un euro pe metru patrat, pentru suprafete de pana la 250 mp.

Lista celor 16 spatii de vanzare a fost aprobata la ultima sedinta a Consiliului Local Onesti, cand s-a hotarat si trecerea acestora in domeniul privat al municipiului.

Un alt spatiu, situat in strada Victor Babes 12 B, unde a functionat un centru de incasare al Termon, va fi destinat tot pentru desfasurarea unor activitati medicale, insa acesta nu va fi vandut, ci doar inchiriat.

Totodata, Consiliul Local Onesti va inchiria partidelor politice aproximativ 500 de metri patrati, din actualul sediu al Primariei, care se va muta in cladirea noua, de langa biblioteca.

Partidele vor plati o chirie mica, “la nivelul unui apartament de stat”, dupa cum a precizat primarul Emil Lemnaru, care a adaugat ca in actualul sediu al Primariei vor continua sa activeze si unele structuri ale executivului local.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. spatiile din actualul sediu al primariei trebuia destinat pentru LOCUINTE si nu inchirierii pe nimic celor bogati…scris de SPAGATO EMLIANO…

Adauga un comentariu

*