Primele sase luni ale anului 2006 au dat batai de cap politistilor

In primele sase luni ale anului 2006, I.P.J. Bacau si-a canalizat activitatea pe doua componente esentiale, respectiv prevenire si combatere, se arata intr-un raport de evaluare a activitatii inspectoratului prezentat presei.

Seful I.P.J. Bacau, comisarul Stefan Alexa a exemplificat in acest sens actiunea de supraveghere pe timp de aproximativ cinci luni, care s-a finalizat cu prinderea in flagrant in zilele de 18 si 24 aprilie 2006 precum si in ziua de 25 aprilie a numitilor Stefan Ionut Voicanu, Alexandru Angheluta, Gheorghe Joaca; Stefan Marian Chitic, Lucian Zota si Daniel Baciu.

Cele sapte persoane erau concepute in grup avand drept scop comercializarea de droguri din categoria Cannabis pe raza oraselor Bacau si Onesti. De asemenea, a fost arestat Florentin Iorga din Bacau, lider al unei grupari specilaizate in comiterea de infractiuni de trafic de persoane pe relatia Romania-Italia.

S-a mai constatat ca la nivelul celor sase luni, faptele de mare violenta au fost comise mai ales in mediul rural pe baza consumului exagerat de bauturi alcoolice. In schimb, faptele de talharie au fost constatate cu preponderenta la orase. (R. ANDRICI)

Adauga un comentariu

*