Rominserv modernizează centralele termice de cartier din Oneşti

Compania Rominserv – Contractorul General al Grupului Rompetrol participă, din această lună, la modernizarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul OneÅŸti, judeÅ£ul Bacău.

Ca urmare a câştigării licitaţiei organizate de SC Termon Oneşti şi a semnării contractului, trei centrale termice de cartier din cele opt care preiau alimentarea cu energie termică beneficiază de probe, teste şi alte lucrări de îmbunătăţire din partea Rominserv. Contractul are o valoare de aproximativ 1,65 milioane USD şi o durată de 4 luni.

“Câştigarea acestei licitaţii vine ca o recunoaştere a calităţii muncii noastre, nu numai din partea specialiştilor, ci şi a autorităţilor locale implicate în dezvoltarea oraşului, care încep să înţeleagă că una dintre condiţiile esenţiale ale competitivităţii o reprezintă calitatea serviciilor livrate către clienţi. În perioada următoare vom participa şi la alte licitaţii, având posibilitatea reală de a creşte valoarea comenzilor pe care le vom executa pentru clienţii şi partenerii noştri”, declară Cristian Hubati, directorul general al Rominserv.

La licitaţie au participat, alături de Rominserv, încă trei firme de profil: SC Copidem SA, SC DMC SA şi SC Gironao SRL.

Compania desfăşoară lucrări de modernizare ÅŸi mentenanţă pentru centralele termice încă din anul 2003, prin Rominservices Therm , ca urmare a unui parteneriat public – privat stabilit între Primăria Municipiului Mangalia ÅŸi Rominserv.

Adauga un comentariu

*