Motiune respinsa

MoÅ£iunea de cenzură a PSD Guvernul Tăriceanu – fapte ÅŸi minciuni a fost respinsă de Parlament cu 235 de voturi împotrivă ÅŸi 145 pentru. Parlamentarii PRM s-au abÅ£inut de la vot. Dezbaterea documentului nu a fost lipsită de sare ÅŸi piper. Mai mult chiar, discuÅ£iile dintre parlamentari s-au trasnformat într-un real spectatol, parlamentarii puterii ÅŸi cei ai opoziÅ£iei întrecându-se în atacuri reciproce.

Social-democraţii au făcut o radiografie a celor 500 de zile de guvernare susţinând că Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivele din programul de guvernare. La dezbaterile de astăzi parlamentarii s-au atacat reciproc .

„ÃŽl ÅŸtim cu toÅ£ii pe Geoană de câţiva ani. Din păcate, nu a evoluat, nici atunci când a fost la putere, nici acum când e în opoziÅ£ie” a declarat premierul Tăriceanu.

„Mă bucur să văd că dl prim ministru a trecut de la concursul cu maÅŸinuÅ£e, la concursul cu elicoptere cu preÅŸedintele Băsescu. Este penibil” a spus preÅŸedintele PSD, Mircea Geoană.

Odată ce liderii de partide au dat tonul atacurilor, parlamentarii au continuat în aceeaşi notă.

„Un fost prim ministru v-a spus tot dumneavoastră să îi număraÅ£i ouăle. N-o să trăim acelaÅŸi lucru cu dl Tăriceanu. Nu o să vină pt că nu avem ce să-i numărăm din păcate” a declarat Victor Ponta.

Moţiunea de cenzură Guvernul Tăriceanu -fapte şi minciuni este a treia iniţiată de Opoziţie împotriva actualului Cabinet.

Comentarii

  1. PACAT DE INCERCARE ERA BINE DACA REUSEA

Adauga un comentariu

*