Cateva constatari

1. Basescu o face pe Cuza si face vizite inopinante prin spitale. Nu singur, ci cu toata presa dupa el. Constatarile – ca e mizerie si aglomeratie – sunt firesti. Indignarea prezidentiala miroase insa a campanie electorala.

2. Primarul Bacaului vrea cu orice pret spital municipal. Vointa lui si banii nostri, pana la urma. Insa nu se gandeste la faptul ca, dupa ce va fi pus in functiune, spitalul municipal va fi o alta roata de moara legata de bugetul municipalitatii.

Si nu doar in ceea ce priveste finantarea constructiei, cat nevoia de fonduri pentru intretinere. In momentul de fata, Spitalul Judetean – finantat cu banii judetului nu ai municipiului – e folosit si pe post de spital local pentru care municipiul nu aloca un leu.

In momentul in care o sa apara si spitalul municipal, Primaria va trebui sa aloce buget pentru intretinerea acestuia.

3. Un roman si-a facut site numit Gugle.ro dupa chipul si asemanarea mega-celebrului Google.com. Momentan, motorul de cautare folosit de Gugle.ro este tot Google.com. Asteptam cu interes Iahu.ro, Iutub.ro si Uaithauz.ro.

4. Ministerul Agriculturii se transforma in ministerul SF-ului dupa ce vajnicii subordonati ai domnului Flutur au anuntat ca inundatiile de anul trecut au fost provocate de o putere straina cu arma meteo. Si pentru ca nu aveau si dovezi, au pasat senatorilor sarcina sa descopere misterul.

Razvan BIBIRE

Adauga un comentariu

*