Oferte numeroase pentru fotbalistii Bacaului

Conform Prosport, Dumitru Sechelariu a mărit preţul de transfer al jucătorilor Adrian Gheorghiu, Daniel David, Marian Tănasă şi Răzvan Neagu, curtaţi insistent de Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Vaslui.
Dumitru Sechelariu a recunoscut că Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Vaslui sunt interesate de patru jucători ai Bacăului.


“I-am spus fostului meu prieten Gheorghe Ştefan că, dacă vrea jucători de la Bacău, trebuie să plătească bine. Banii sunt la el acum. Cu ceva vreme în urmă l-am luat pe Dorin Goian de la Piatra Neamţ şi l-am format pentru Steaua Bucureşti. Acum este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa. Ştefan a spus că-i vrea pe Adrian Gheorghiu, Marian Tănasă şi Ciprian Mardare. Sunt sigur că are banii necesari. Dacă nu-i va conveni preţul, o să-i dau la Vaslui, pentru că şi Adrian Porumboiu şi-i doreşte în lot pe aceiaşi jucători”, a spus Sechelariu. Mai mult, Dumitru Sechelariu a afirmat că Bacăul mai are oferte pentru jucătorii săi şi de la echipe din străinătate. “Când spuneam că la Bacău avem jucători tineri şi de valoare, toată lumea mustăcea. La ora aceasta avem pe masă cel puţin câte trei-patru oferte concrete pentru jucătorii pe care i-am amintit mai sus. Nu este o minciună, ci purul adevăr. Dacă mai punem la socoteală că în ultimii doi ani am dat la Steaua cinci jucători, înseamnă că avem valoare. Dinamo Kiev este un club cu nume în Europa, oficialii acestora fiind interesaţi de serviciile a doi jucători de la noi”, a afirmat fostul edil al Bacăului.
Altfel, Sechelariu intenţionează să plece definitiv în SUA. “Voi pleca din ţară după ce îmi voi încheia procesele, dar şi după ce îi voi vedea în puşcărie pe procurorii şi judecătorii care m-au anchetat la comandă politică. În scurt timp vom anunţa ce avem de gând să facem cu clubul din Bacău şi sper să luăm cele mai bune decizii. Cât despre transferurile de jucători, nu ne putem opune anumitor tranzacţii, mai ales că acum jucăm în «B», iar anumiţi jucători s-ar plafona. Nu avem dreptul să ne batem joc de cariera lor”, a comentat Sechelariu.

„ÃŽncă nu m-am hotărât dacă voi susÅ£ine echipa ÅŸi în Divizia B. O decizie în acest sens voi lua în cel mult două săptămâni după ce voi afla hotărârea celor de la Primărie.”
Dumitru Sechelariu, patron FCM Bacău

Chivorchian, între Piatra Neamţ şi Vaslui!
Actualul preşedinte al lui FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian (foto), este ofertat în această perioadă de Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Vaslui. Atât Gheorghe Ştefan, cât şi Adrian Porumboiu intenţionează să-l achiziţioneze pe Gheorghe Chivorchian deoarece acesta ar mai putea lăsa din preţul de transfer al jucătorilor Marian Tănasă, Adrian Gheorghiu, Ciprian Mardare şi Răzvan Neagu. Niciuna dintre părţi nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest zvon.

Stavarache vrea Poli IaÅŸi II
Primarul Bacăului, Romeo Stavarache (foto), a făcut o ofertă celor de la Poli Iaşi II, echipă care a promovat în ”B” în acest sezon. Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a recunoscut că a discutat pe această temă, dar nu s-a finalizat încă nimic. Preşedintele executiv al acestui club va fi Cristi Ciocoiu, iar antrenor principal Costel Câmpeanu, aflat acum pe banca celor de la Aerostar Bacău. Clubul patronat de Dumitru Sechelariu urmează să-şi dispute partidele pe arena de la Letea. Pe stadionul Municipal urmează să evolueze echipa patronată de Consiliul Local Bacău.(sursa : prosport)

Adauga un comentariu

*