Ex bacauanul Croitoru, spre Portugalia

Marius Croitoru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Vasluiului în returul abia încheiat. Fostul decar al băcăuanilor este ofertat în aceste zile de Vitoria Setubal, dar şi de Dinamo.


Imediat după încheierea campionatului, mijlocaşul vasluienilor a primit foarte multe propuneri de la echipe din ţară, dar şi din străinătate. Cea mai tentantă pare a fi cea a portughezilor de la Vitoria Setubal, grupare care a încheiat campionatul pe poziţia a zecea a clasamentului.
„Am fost sunat zilele trecute de unul dintre impresarii cu care colaborez şi mi-a spus că are în buzunar două oferte foarte bune. Una de la o echipă din Rusia şi una din Portugalia, de la Vitoria Setubal, din câte am înţeles eu. Când am plecat în vacanţă, mi s-a spus că Dinamo şi CFR Cluj ar fi interesate de mine. Înseamnă că nu am jucat degeaba în acest retur. Am dat şi câteva goluri, dar cel mai important este că Vasluiul a scăpat de la retrogradare. Probabil că m-aş duce la Dinamo dacă domnul Mircea Rednic mi-ar face o ofertă. Dumnealui m-a adus la Vaslui şi m-a făcut din nou fotbalist. Este antrenorul care m-a aşezat cel mai bine pe teren pentru a-mi pune în valoare calităţile”, a spus Croitoru. Mijlocaşul central al moldovenilor afirmă că retragerea lui Adrian Porumboiu de la Vaslui este un mare pas înapoi.
„Dacă domnul Porumboiu nu va mai finanţa echipa, va fi ca un cutremur. Primul pas negativ a fost plecarea lui Mircea Rednic. Nimeni nu s-a mai întâlnit cu noi înaintea plecării în vacanţă. Nici nu ştim data la care trebuie să ne reunim. Ni s-a transmis că vom fi sunaţi în timp util. Au plecat Bogdan Panait şi Vali Badea la Steaua. Lui Sebastian Huţan i s-a încheiat împrumutul, iar Sebi Sfârlea este curtat de Dinamo. Echipa nu mai are antrenor şi în aceste condiţii nu cred că va mai fi linişte la club. Sper ca noi, jucătorii, să ne înşelăm şi treaba să meargă la fel de bine ca până acum. Ar fi păcat ca, după ce s-a tras atâta să ne salvăm, Vasluiul să fie lăsat de izbelişte”, a comentat Marius Croitoru.(sursa: prosport)

Adauga un comentariu

*