Peste o mie de motociclişti din toată ţara îşi dau întâlnire în Bacău

Vreme de trei zile municipiul Bacău va deveni capitala împătimiţilor de motoare. Cea dea şasea ediţia a festivalului motociliştilor din Bacău va debuta pe data de 9 iunie iar perecerea se va ţine turată până în ultima zi pe 11 iunie.

Organizatorii au promis pentru anul acesta peste 1.000 de participanţi pe motociclete şi alte câteva mii de vizitatori. Petrecerea va debuta pe 9 iunie la ora 17.00 când se va face primirea participantilor, apoi la ora 19.00 va fi prezentarea cluburilor de motociclişti din ţară care vor lua parte la eveniment iar ziua se va încheia cu un concert susţinut de Mike Godoroja & Blues Spirit.

Punctul culminant al celei dea doua zi va fi la ora 12.00 când în centrul Bacăului va fi tradiţionala defilare de motociclete iar seara se va finaliza cu un concert al trupelor Blackbeers şi Compact. Anul acesta va lipsi de la festival renumitul Pepe, cascadorul ungur care făcea minuni pe motocicletă. Locul său va fi suplinit de alţi doi cascadori, tot unguri.

Dacă vă gândiţi să mergeţi la festival să nu vă uitaţi acasă banii pentru că intarea pe Insula de Agrement, unde se vor strânge motociliştii, va costa 100.000 de lei în fiecare zi.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*