Motor Bikers Party e la reglajul de finete

Motor Bikers Party e la reglajul de fineteA VI-a editie a Festivalului Motor Bikers Party Bacau poate sa inceapa, din punct de vedere al organizatorilor. Sorin Petrescu, seful Clubului ‘Moldavia Bikers’, promite bacauanilor, intre 9 si 11 iunie, o sarbatoare pe doua roti.

Locatia: Insula de Agrement – OK. Participantii: cateva sute din Bacau, cateva mii din tara si strainatate – anuntati. Sponsorii: companii importante nationale si locale – generosi. Trupele de muzica: nume sonore – invitate.

Ordinea publica: politie, jandarmerie si pompieri – gata de treaba. Festivalul Motor Bikers Party Bacau poate sa inceapa! Putintica rabdare, pana vineri, 9 iunie, cand orasul va trepida. Sorin Petrescu este multumit ca a reusit sa organizeze si cea de-a VI-a editie a festivalului. „Este din ce in ce mai greu de organizat o asemenea manifestare din doua motive. In primul rand, interesul sponsorilor a scazut de la an la an.

Dar am gasit ‘ingaduinta’ la oameni care ne-au ajutat foarte mult. Pe de alta parte, in tara s-a dezvoltat foarte mult fenomenul moto, dar in Moldova am ramas, de la infiintare, din 2000, singurul club de motociclism. Important este ca am trecut de la organizarea unor intalniri in padure la promovarea motociclismului prin asemenea festivaluri complexe, mai ales pentru cei care nu stiu foarte multe despre fenomen.

Scopul nostru este sa aratam ce se poate face cu un ‘motor’, fie este o pasiune, fie devine un sport, chiar extrem”, spune seful Clubului ‘Moldavia Bikers’ Bacau.

Cu ce ne ispiteste in acest an festivalul? Cu muzica buna tare – vineri, 9 iunie, Desperado si Mike Godoroja&Blues Spirit si sambata, 10 iunie, Black Beers si Compact; cu defilarea de sambata a cluburilor moto invitate la festival pe un traseu de 14 kilometri in municipiu si un spectacol de cascadorie sustinut de doi invitati speciali din Ungaria in fata Prefecturii; cu standuri de unde iti poti cumpara o motocicleta ca noua; cu mult asteptatul concurs de bricolaj care va desemna cel mai tare mester in modificarea motoarelor; cu intreceri surpriza; cu focul de artificii care va incheia festivalul.

Ca sa fii de fata la toate astea nu trebuie decat sa cumperi vineri si sambata un bilet de intrare pe Insula de Agrement, bilet care costa doat 100.000 de lei vechi. Biroul Siguranta Circulatiei in Mediul Urban al Politiei municipiului, Compartimentul de Ordine Publica de la Sectia 1 Politie, Jandarmeria si pompierii sunt pregatiti sa asigure toate conditiile de siguranta si liniste pentru ca distractia sa fie la ea acasa.

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. da alte trupe nu gasiti si voi sa cante ?? sa mai aduceti ceva nou ca lumea se cam plictiseste de aceleasi trupe si concertul e un moment destul de important la festival

Adauga un comentariu

*