Chinezii decid soarta Aeroportului de la Bacău

Un grup de investitori chinezi se află în aceste zile la Bacău pentru a purta discuţii cu reprezentanţii Consiliului Judeţean. Miza negocierilor este de departe relansarea celor mai importante investiţii derulate la Bacău.

Conducerea CJ speră să obţină din partea chinezilor de la Hainan Airlines investiţii masive în parcul industrial Hemeiuşi, dar mai ales în reabilitarea aeroportului internaţional.

După ce, în cursul zilei de luni, delegaţia din China a vizitat Parcul Industrial Hemeiuşi, maţi vine rândul Aeroportului.

Preşedintele Drgaoş Benea va prezenta în cadrul unei întâlniri oficiale, la care vor participa şi câţiva consilieri judeţeni, conducerea Prefecturii şi Primăriei Bacău, un plan de investiţii pentru Aeroport.

De asemenea, conducerea CJ Bacău speră să atragă managerii din China printr-o prezentare a judeţului Bacău, din punct de vedere economic şi ca potenţial de dezvoltare în următorii ani.

Delegaţia chineză va vizita în cursul zilei de marţi aeroportul băcăuan după care va pleca spre Bucureşti.

Amos NEWS

Comentarii

  1. ideea e buna, speram ca nu ne aduc si forta de lucru, ca o sa ne uitam la ei ca la tablou.
    o mutatie de sah importata, pentru chineji, daca romania va intra in uniunea europeana vor avea acces plin la piata europeana, daca ne aduc si chineji la lucru o sa cam dam din buza.
    sa vedem cat de capabil este primaria sa inchee contractul ca bacaul sa profite pe timp indelungat si nu numai temporar.

  2. marinaru a zis:

    nu-i bai, sa aduca si la munca dintr- astia cu ochi oblici. la cit de puturosi sunt rominii, lasa sa le ia altii malaiul.

  3. marinaru a zis:

    nu-i bai, sa aduca si la munca dintr- astia cu ochi oblici. la cit de puturosi sunt rominii, lasa sa le ia altii malaiul. corect, mutare tare pt bacau daca va iesi. merita apreciat directorul de acolo care n-a lasat toti chilotarii sa-si faca depozite.

Adauga un comentariu

*