STEAUA huliganica

Doi dintre fotbalistii stelisti, Mirel Radoi si Victoras Iacob au ajuns la spital, sambata seara, dupa ce au spart niste geamuri cu pumnii. Cei doi au fost nemultumiti de arbitrajul partidei dintre Steaua si Gloria Bistrita, meci castigat de bistriteni cu 1-0.

Mai mult, oficialii de la Gloria l-au acuzat pe managerul general al clubului Steaua, M.M Stoica, pentru ca le-a adresat injurii atat lor, cat si sefului jandarmilor din Bistrita.
In ultimele minute ale meciului, Victoras Iacob a fost eliminat, in urma unui conflict desfasurat la poarta Gloriei. Dupa ce a parasit terenul nervos, Iacob a spart un geam de plexiglass, iar cioburile i-au sectionat venele.
Acelasi gest l-a facut si Mirel Radoi, care si-a sectionat superficial un tendon. Cei doi stelisti au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Bistrita. Potrivit medicilor, Mirel Radoi are nevoie de trei saptamani de pauza pentru a se reface.
Intr-o declaratie consemnata de Realitatea TV, managerul general a glubului stelist a negat acuzatiile aduse de antrenorul Gloriei. „Nu pot sa am o altercatie cu un om batran, am avut un schimb de replici.
I-am spus ca pentru mine singurul lucru pe care l-as dori ar fi sa dispara odata din fotbalul romanesc, pentru todeauna, pentru ca m-am saturat.”
De altfel, Stoica i-a aparat pe jucatorii sai „E normal ca jucatorii sa se descarce intr-un fel, pentru ca sunt jucatori care au facut performanta, din fotbalul romanesc post-revolutionar si care sunt tratati ca ultimele gunoaie de cei care conduc fotbalul romanesc.” Totusi, Mihai Stoica a fost amendat cu 10 milioane de lei.
Duminica – 7 mai, se implinesc 20 de ani de cand Steaua a reusit o performanta neegalata, pana acum, de nici o alta echipa romaneasca de fotbal: castigarea Cupei Campionilor Europeni, cel mai important trofeu continental pentru cluburi. In urma loviturilor de la 11 metri, Steaua invingea atunci campioana Spaniei, F.C. Barcelona. (sursa: Hotnews)

Adauga un comentariu

*