Condamnati la B

Bacauanii au sperat in zadar să scoată puncte pentru salvare din jocul cu „feroviarii” .
Visele jucătorilor lui Cristi Popovici s-au năruit destul de repede. Coroian îşi readuce aminte că îi merg la suflet băcăuanii ÅŸi după ce a marcat în tur o dublă o „comite” din nou.

 

ÃŽl ajută mai întâi pe Roszel (23) să marcheze, „Rooney” speculând din 7 metri ÅŸutul respins de Manea, pentru ca la nici trei minute „Coro” să-ÅŸi imite colegul din atac. Băcăuanii încearcă ÅŸi ei poarta clujenilor, dar Tudor (43) îi taie scurt speranÅ£ele lui DoboÅŸ că ar putea relansa jocul. Semn că luminiÅ£a de la capătul tunelului pentru trupa lui Seche e cea a matineului.
Băcăuanii nu schimbă partitura nici după pauză, iar ardelenii văd că e loc de făcut scor cu lanterna campionatului. Aşa că după bara lui Roszel (54), fundaşul Toma (55) nimereşte plasa după o secetă de mai bine de un an. Tilincă (77) şi Mitu (78) vor şi ei să simtă gustul golului dar dar mingea nu-i ascultă. Primul are însă mai mult noroc cu doar 5 minute înainte de final, când fructifică o centrare a lui Munti, intrat şi el pe teren pe finalul jocului.

„Mă bucur foarte mult de jocul prestat ÅŸi mai ales pentru faptul că am marcat de patru ori. Noi ne jucăm ÅŸansa până la capăt ÅŸi sperăm într-un loc cât mai sus în clasament.”
Dorinel Munteanu, antrenor CFR Cluj

„Este o victorie meritată, Bacăul nu ne-a pus probleme. ÃŽncercăm să terminăm cât mai aproape de podium ÅŸi în acest sens încercăm să învingem pe Steaua ÅŸi Rapid.”
Iuliu MureÅŸan, preÅŸedinte CFR Cluj (sursa PROSPORT)

Adauga un comentariu

*