Victorie pentru onesteanul Adrian Raspopa

In prima etapa a Campionatului national de raliuri, desfasurata la Brasov, pilotul onestean Adrian Dumitru Raspopa a reusit sa se claseze pe locul I la Grupa A si pe locul 8 in clasamentul general al pilotilor.

Victoria din Raliul Brasovului a lui Adrian Dumitru Raspopa, care este si campionul national de anul trecut al Grupei A, a fost obtinuta in imprejurari nu tocmai bune, ca urmare a problemelor prin care trece echipa sa, BKP, agravate si de recenta arestare a lui Marian Iancu.

La un moment dat se anuntase retragerea din campionat a tuturor pilotilor de la BKP, insa cu doar 3 zile inainte de Raliul Brasovului s-a luat decizia de participare la prima etapa din campionat.

Onesteanul nu a mai beneficiat nici de masina cu care a castigat titlul national in 2005, Renault Clio Super 1600, care avea motorul in Franta, la revizie, si a concurat cu o alta masina, pe care a folosit-o in primele etape ale campionatului trecut.

In Raliul Brasovului au luat startul echipele OMV, BKP, UCM Resita, Atlanta House si Rally Dream Team, iar la Grupa A au participat 17 echipaje. In ciuda problemelor si a traseului ingreunat de ploaie, echipajul Raspopa-Colceriu a terminat pe primul loc la Grupa A, confirmandu-si valoarea si facand primul pas pentru apararea titlului castigat anul trecut.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*