S-au inrosit gropile

Proaspat iesite de sub stratul de gheata si zapada, o parte din gropile care s-au obisnuit sa-si faca veacul pe strazile din Bacau s-au inrosit. Nu singure, ci vopsite de membrii organizatiei de tineret a PSD.

„Ocupati cu spectacolul de telejustitie de la TV nu mai vedem gropile din strazi sau facturile tot mai mari de la intretinere” – a spus Cosmin Necula, presedintele organizatiei de Tineret Bacau a PSD. „Ne dor problemele lui Tariceanu, a lui Iacobov, Petromidia, dar gropile reprezinta facturile portocalii pe care le platim”.

vopsitul gropilor la Bacau

Vopsitul gropilor a inceput din spatele Casei de Cultura pentru ca – spune Necula – in fata totul este OK, dar in spate sunt probleme.

vopsitul gropilor la Bacau

„La fel ca si pe plan politic: la Bruxelles dam bine dar acasa, in Romania suntem in tara gropilor” – a mai spus Cosmin Necula.

El a mai spus ca daca Primaria nu astupa gropile, cineva trebuie macar sa le semnalizeze. (R.B.)

Comentarii

  1. carcotasul a zis:

    salutare taticului vostru Vlase…..

    aaa. sa stiti ca va prieste guvernul portocaliu ca astia sunt baieti buni , in loc sa va bage in puscarii va fac afaceri ca sa traiti bine .. cat despre gropi asta ati vazut- o in Bucuresti…si baeietii aia de la tineret ar trebui sa vina cu ceva original …

  2. Comentariul de mai sus a fost postat de pe un computer al Primariei Bacau.
    Dovada:
    New comment on your post #884 „S-au inrosit gropile”
    Author : carcotasul (IP: 62.231.117.232 , primaria.bacau.rdsnet.ro)

Adauga un comentariu

*