Divizia B: Petrolul devine…titei

PETROLUL Moinesti – FC BRASOV 0 – 2 (0 – 1)

Evolutia petrolistilor a fost una destul de curioasa intr-o partida in care se parea ca vor obtine, totusi, cel putin un rezultat de egalitate. Din pacate, unii dintre elevii lui Dan Motei si Giani Florian au parut total depasiti de joc sau cu gandul in alta parte, numai la fotbal nu.

In aceste conditii, victoria brasoveniloir nu poate mira pe nimeni, chiar daca gazdele ar putea reclama un usor ajutor dat de arbitri, pe care i-au si „felicitat” la finalul intalnirii.

Oaspetii au deschis scorul cu un minut inainte de sfarsitul primei reprize, prin fundasul Flavius Moldovan, care a marcat in urma executarii unei lovituri libere din preajma careului petrolist. Repriza a doua a fost destul de echilibrata, insa ineficacitatea atacantilor echipei gazda a fost „ilustrata” si de tabela de marcaj care va mai consemnna un gol inscris de brasoveanul Arman Karamian, dintr-un penalty contestat, in al treilea minut de prelungire.

Situatia petrolistilor devine dramatica dupa ce la startul returului pareau lipsiti de griji. PETROLUL: Anton – Munteanu, Chiriac, Dragomirescu, Dobarceanu – Popa (Berea), Toma, Ursu (Rares Marin), Jipa – Tismanaru, Vranceanu. Au arbitrat Aurelian Bogaciu – Ispas Cojocariu si Florin Stanescu, toti din Bucuresti. Observator FRF, Laszlo Sajtos, din Sibiu.

Celelate rezultate inregistrate in etapa a 19-a:
CALLATIS Mangalia – GLORIA Buzau 1 – 0; CETATE Suceava – PRECIZIA Sacele 1 – 0; PORTUL Constanta – FCM Targoviste 3 – 1; FOREX Brasov – LAMINORUL Roman 2 – 0; ALTAY Constanta – DUNAREA Galati 1 – 0; CEAHLAUL Piatra Neamt – DACIA UNIREA Braila 1 – 0; MIDIA Navodari – FC Botosani 0 – 3 (Midia s-a retras din campionat).

In clasament, PETROLUL Moinesti ocupa locul 11, cu 23p si minus 7 la „adevar”, loc retrogradabil.

D. MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*