Secretar de stat dat afară din şedinţa Camerei Deputaţilor

Incident fără precedent în plenul Camerei Deputaţilor. Joi, un secretar de stat a fost dat afară din sala de şedinţă pentru că, în loc să participe la lucrări, discuta în contradictoriu cu un parlamentar, perturbând mersul şedinţei.

Spectacolul a durat câteva minute şi a avut loc după ce secretarul de stat în Ministerul Muncii, Maria Muga, a avut o discuţie pe un ton ridicat cu deputatul UDMR Kerekes Karoly, pe marginea unui amendament pe care acesta l-a propus la un proiect de lege.

DiscuÅ£ia dintre cei doi nu s-a purtat de la tribuna Parlamentului – aÅŸa cum e normal, ci în plină sală de ÅŸedinţă, deputatul UDMR ridicând tonul în momentul în care secretarul de stat încerca să-i dea explicaÅ£ii.

Iritat, preÅŸedintele de ÅŸedinţă, Lucian BolcaÅŸ – deputat PRM, le-a cerut deputatului UDMR ÅŸi secretarului de stat să părăsească imediat sala de ÅŸedinÅ£e, pe motiv că perturbau lucrările Camerei, deputaÅ£ii încercând să se pronunÅ£e asupra ordonanÅ£ei legate de FundaÅ£ia Gojdu.

După ce secretarul de stat Maria Muga a ieşit din sala de şedinţă, deputaţii PNL l-au criticat însă pe Lucian Bolcaş pentru gestul lui.

„Nu este permis să ne trageÅ£i de urechi, nu pentru asta aÅ£i fost investit”, i-a atras atenÅ£ia lui Lucian BolcaÅŸ, de la tribuna Parlamentului, deputatul PNL Mihăiţă Calimente. Secretarul de stat Maria Muga a fost invitată să revină în sală, după ce a stat două-trei minute pe holurile Parlamentului.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*