Bataie filmata in Economic

BATAIE BACAUDe cateva zile, prin retelele de cartier din Bacau circula o inregistrare video cu o bataie intre doua fete intr-o sala de clasa, se pare, din Liceul Economic din Bacau. Videoclipul a fost inregistrat mai mult ca sigur cu un telefon mobil pentru ca imaginea nu este de cea mai buna calitate.

Ceea ce surprinde este ca filmul a fost „editat”, adica i s-a pus muzica de fundal si generic pe care scrie „Bataie in licelul economic Bacau” si numele de scena ale protagonistelor: Beatrice „betty” versus „blonda din cartier”.

Filmul

Filmul incepe cu o certa in sala de clasa, se pare, dupa terminarea pauzei, deoarece toti elevii stau in banci aparent asteptnd profesorii. Una din fete e in banca sa iar cealalta, in picioare, gesticuleaza si tipa. La un moment dat cameramanul de ocazie tipa la ea: „Da-te, blondo, ca nu prind cadrul aici”.

Cearta mai dureaza putin, rastimp in care colegii, in special baietii, le incurajeaza sa se ia la bataie. Incurajata de colegi, fata care sta in picioare urla la cealalta sa nu mai tipe, desi aceasta se silea sa nu o bage in seama. Fata care tipa – „blonda” se pare – sare sa-i traga niste palme lui „Betty”, care riposteaza in uralelel clasei.

Blonda o tranteste de un perete pe Betty care incearca s-o imobilizeze. Este prinsa, insa, de par si trasa zdravan. Publicul se mai potoleste si se aud voci care le spun sa se impace. Cum cele doua combatante nu dau semne de impacare, cativa colegi se baga intre ele sa le desparta in timp ce „cameramanul” se lauda ca a reusit sa prinda un cadru bun.

Runda a doua

Bataia incepe din nou; cele doua fete se paruiesc in toata regula in uralele salii chiar langa tabla. Sunt despartite din nou de colege si totul se incheie cu un duel vebal. Filmul se incheie cu „genericul” de final in care telespectatorii sunt informati ca filmul a fost produs de „Manelistu_no1” si „red dragoon”.

BATAIE BACAU
BATAIE BACAU
BATAIE BACAU
BATAIE BACAU
BATAIE BACAU
BATAIE BACAU
BATAIE BACAU

Filmele elevilor

Filmele cu violentele din scoli nu mai sunt o noutate. Ele circula pe retelele de internet si, uneori, sunt date pe posturile de televiziune. Cel mai celebru film este cel cu bataia dintre doua fete de la Constanta. Acolo s-a filmat cu o camera video si nu cu un telefon mobil; imaginea era de calitate.

Saptamana trecuta, tot la Constanta, un elev a filmat cum un coleg se furiseaza la tabla si-i trage jos pantalonii unui profesor care scria un exercitiu. Imagini mai mult sau mai putin pornografice cu elevi circula liber pe retele.

Cazul de la Motru este cel mai mediatizat, insa protagonistii – elevi de scoala generala – au fost filmati in timpul unei partide de sex acasa la unul din ei. Alte filme si poze cu partide de sex in clase sau in toaleta scolilor sunt, de asemenea, disponibile pe retelele de cartier.

Octavian MANDRILA

Comentarii

  1. Nu elevii sunt de vina ci parintii si profesorii!Asta e clar!Nimeni nu mai este interesat de procesul de invatamant!Nimeni nu mai este in stare sa rezolve problemele invatamantului romanesc!

Adauga un comentariu

*