PSD Bacau nu vrea congres

Reuniti intr-o sedinta care a durat mai bine de patru ore, pesedistii bacauani au ajuns la concluzia ca organizarea unui congres extraordinar nu este oportuna. Social-democratii considera ca altele ar trebui sa fie acum prioritatile partidului, in nici un caz alte cateva luni pierdute cu noi alegeri interne.

Viorel Hrebenciuc a precizat ca nici macar nu a ridicat el problema unui congres. „S-a spus la un moment dat, fara sa aduc eu in discutie, ca nu este cazul sa organizam un congres extraordinar. Mai este un an pana la congresul ordinar, nu este asa mult timp”, a declarat Hrebenciuc.

Liderii PSD Bacau considera ca Mircea Geoana este presedintele partidului si ii ofera in continuare sprijinul necesar pentru reformarea partidului. Pesedistii nu-si fac griji nici in privinta sondajelor.

„Si in 97 am stat prost in sondaje si apoi am venit la guvernare. Este o perioada normala. Vom mai scadea probabil 3-4 procente in urmatorul sondaj care va lua in considerare exact perioada Zambaccian, dar apoi sunt convins ca vom creste”, a precizat presedintele PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*