Şeful Agenţiei Domeniilor Statului a fost înjunghiat în sediul instituţiei

Şeful Agenţiei Domeniilor Statului, Barna Tanczos, a fost înjunghiat, în sediul instituţiei, joi seară. Conform primelor informaţii se pare că Barna Tanczos ar fi descoperit în arhivele instituţiei pe care o conduce contracte care nu sunt tocmai în regula şi multe alte nereguli.

Este posibil ca acesta să constituie motivul atacului.

Şeful ADS a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru a fi supus investigaţiilor medicale, după ce a fost înjunghiat în torace.

Se pare că Barna Tancosz are un plămân atins, dar că se află în afara oricărui pericol. El va rămâne internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

În acest moment procurori şi poliţişti, dotaţi cu un laboratorul criminalistic mobil, se află la faţa locului, accesul în sediul ADS fiind interzis.

Uşile clădirii sunt încuiate, iar paza este asigurată de un om al instituţiei şi de un agent de la o firmă privată de pază şi protecţie.

Potrivit unor surse din PoliÅ£ia Capitalei se pare că atacatorul – un ieÅŸean – ar fi fost deja reÅ£inut de către poliÅ£iÅŸti ÅŸi în acest moment se află la SecÅ£ia 3 de PoliÅ£ie.
Barna Tanczos a preluat conducerea ADS la începutul anului trecut.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*