Las-o ma, ca merge-asa!

Politistii dau cu „bip-ul”, nu mai dau cu bastonul! Cel putin aceasta se pare ca este noua revolutie in materie de Cod de procedura penala pe care au „implementat-o” unii politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bacau.

Pe intelesul tuturor, in doua situatii politistii care au dorit sa cheme doi bacauani la sediu pentru a obtine niste date sau pentru a le lua o declaratie, au folosit telefonul, atat cel fix, cat si celularul.

Mai mult, in cel de al doilea caz, ei au „bipuit”-o pe respectiva persoana pana ce aceasta, scoasa din minti de telefonul care se limita la astfel de „maniere”, a sunat la numarul aparut pe ecran.

Ei bine, la telefon, o voce de barbat s-a recomandat a fi un nu stiu care inspector de politie care doreste sa stea de vorba, la sediul politiei, cu persoana in cauza, solicitandu-i niste informatii.

Are cunostinta seful Inspectoratului Judetean de Politie ca subalternii sefului Biroului Politiei Judiciare folosesc aceasta metoda de „audiere”, total contrara celei prevazute de Codul de Procedura Penala?

Adauga un comentariu

*