CD-uri şi DVD-uri de ciocolată

CD DE CIOCOLATAPrimele CD-uri şi DVD-uri de ciocolată, inscripţionate cu figurine de Paşte, au fost turnate marţi, în premieră pentru România, în laboratorul fabricii Pralin din Cisnădie.

„Este pentru prima dată când se fabrică în Å£ara noastră aceste produse, exclusiv din ciocolată. Doar carcasele CD-urilor ÅŸi DVD-urilor sunt clasice, din plastic. Acest nou produs se alătură gamei noastre, unice în România, dedicate sărbătorilor de PaÅŸte”, a declarat marÅ£i, în exclusivitate pentru Rompres, patronul fabricii Pralin, Florin Bălan.

Din ciocolată albă sau neagră, produsele muzicale de ciocolată au coperÅ£i comestibile, înfăţişând o pereche de iepuraÅŸi, care urează „PaÅŸte fericit!”.

CD DE CIOCOLATA „Toată lumea aÅŸteaptă ca aceste CD-uri să aibă fie muzică, fie filme pe ele. Deocamdată, sunt foarte bune de mâncat. Dacă se va inventa ÅŸi o tehnică specială de inscripÅ£ionare cu muzică, atunci vom face ÅŸi CD-uri de ciocolată, cu muzică”, a adăugat Florin Bălan.

Pentru sărbătorile pascale, iubitorii de produse unicat, din ciocolată, se mai pot bucura de tablouri de ciocolată, cărţi poştale şi chiar puzzle-uri de ciocolată. Iubitorii de clasic, au la dispoziţie ouă roşii de ciocolată, găinuşe şi iepuraşi.

În urmă cu doar o lună de zile, patronul sibian a surprins industria alimentară din ţară, cu primele inimi de ciocolată, poleite cu aur de 22 de karate, anunţând că se lucrează deja, la primii bani din ciocolată, însă auriţi. Atât inimioarele de ciocolată, cât şi banii auriţi, pot fi savuraţi, fără nici o teamă, fiind vorba de aur comestibil, în urma procesului de producţie manuală.

Pentru anul viitor, singurul producător de artizanat de ciocolată din România, societatea Pralin din Cisnădie, şi-a propus să revoluţioneze piaţa consumatorilor de dulciuri, cu răvaşe de ciocolată.

Până la apariţia inimilor de ciocolată îmbrăcate în aur, în ultimii cinci ani, Pralin Cisnădie a vândut mii de tablete de ciocolată, reprezentând Kamasutra.

Ciocolata de la Cisnădie este produsă de firma belgiană, Callebaut, lider mondial pe piaţa produselor de calitate superioară pe bază de cacao şi ciocolată. Patronul sibian a împrumutat ideea de a face Kamasutra din ciocolată, din Occident, unde ciocolata cu forme erotice este destinată doar adulţilor şi nu se găseşte expusă în magazine. Practic, fiecare personaj este aşezat cu ajutorul unei pensule, în forme speciale.

Succesul enorm al ciocolatei cu Kamasutra se datorează atât aspectului exterior, cât, mai ales, calităţii superioare, acest sortiment de ciocolată fiind catalogat de specialişti ca fiind din categoria celor fine.

Produsele Pralin pot fi găsite doar în hotelurile de lux din ţară şi pot fi cumpărate doar prin comenzi speciale.

Printre consumatorii de vază ai produselor de ciocolată de la Cisnădie se numără guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care a primit de Crăciun un tablou comestibil din ciocolată, şi preşedintele Traian Băsescu, în cabinetul căruia a ajuns, tot de Crăciun, un om de zăpadă cu fular şi căciulă portocalii.

Adauga un comentariu

*