Accident cu bucluc

Un bacauan a dat cu masina peste un batran, i-a acordat apoi primul ajutor si a plecat mai departe. Batranul, de 71 de ani, s-a simtit rau, insa, iar politistii i-au facut dosar penal soferului.

La data de 18.03.2006, orele 22.15, pe strada 9 Mai din municipiul Bacău, un autoturism de culoare închisă, a acroşat pe M. ION în vârstă de 71 ani, din municipiul Bacău.

Conducătorul autoturismului i-a acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, după care victima s-a deplasat la domiciliu iar conducătorul auto implicat în eveniment a părăsit locul faptei.

La data de 19.03.2006, în jurul orelor 00.30, victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean Bacău, unde a declarat că a fost accidentat de un autoturism. În urma consultaţiei medicale, i s-a stabilit diagnosticul : traumatism cranio-cerebral, fractură humerus drept, fracturi costale şi a fost internată.

In ziua de 19.03.2006, a fost identificat autorul faptei, în persoana lui F.Vasile, de 55 ani, din Municipiul Bacău, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*