Laura Stoica a filmat ultimul videoclip la Bacau

laura stoicaUltimul videoclip la Laurei Stoica a fost filmat la Kartodromul Selena Motor Sport din Bacau in 2004. Laura a filmat o serie de scene „echipata” in combinezon de karting si chiar a pilotat pe pista un kart.

Acum o saptamana, cantareata Laura Stoica a murit intr-un tragic accident de circulatie petrecut pe soseaua Bucuresti-Urziceni. Laura Stoica (38 de ani) anuntase pe 1 martie ca era insarcinata in luna a treia, dupa ce ani la rand a crezut ca nu poate avea copii. Ea s-a logodit cu Cristian Margescu, bateristul din trupa ei, de Dragobete.

Primul ei album, numit ” Un actor grabit”, a fost lansat in 1992. Au urmat albumele „Focul” – 1994, „Nici o stea” – 1997, „Oameni de zapada” – 1997. In ultimii ani a lansat numeroase piese rock de mare succes si a participat la numeroase turnee in tara si in strainatate.

Putini stiu insa ca videoclipul slagarului „Mereu ma ridic” a fost filmat in 2004 la Bacau. Laura Stoica a ales ca locatie Kartodromul Selena Motor Sport, care gazduia in acel moment o competitie internationala.

Laura a filmat o serie de scene „echipata” in combinezon de karting si chiar a pilotat pe pista un kart.

„Foarte amabila si mereu bine dispusa”, asa si-o amintesc cei care au asistat in acele zile la filmarile echipei de productie pentru videoclip.

Adauga un comentariu

*