Asociatia Betania a donat Colegiului National „Ferdinand I” 800 de milioane de lei

Colegiul National „Ferdinand I” a beneficiat de o donatie generoasa din partea Asociatiei Betania, care a dotat cu calculatoare performante doua laboratoare de informatica. Cele 32 de calculatoare, care au umplut doua sali de informatica au costat peste 790 de milioane de lei.
„Sunt foarte incantat ca am putut sa ii sprijinim pe elevii de la aceasta institutie de invatamant, a precizat Adrianus Muit, presedintele asociatiei Betania. Acesta este cel de-al 37 – lea laborator infiintate pana in prezent in scolile bacauane, iar pana la sfarsitul acestui an vom mai dota inca trei. Speram sa le fie de folos elevilor si sa obtina rezultate cat mai bune atat in timpul orelor de curs cat si la diferite concursuri”.

Fericiti ca au pe ce lucra, elevii au luat cu asalt laboratoarele de informatica imediat dupa ce acestea au fost deschise. „Multumim Asociatiei Betania pentru spijinul acordat si speram ca pe viitor colaborarea sa ramana la fel de buna, a afirmat Gheorghi Iorga, directorul Colegiului. Cele doua sali de informatica erau absolut necesare pentru ca elevii nu mai puteau lucra pe calculatoarele vechi”.

Alina Rata

Adauga un comentariu

*