Partidul lui Gigi Becali vrea primarita la Bacau

Partidul Noua Generatie condus de Gigi Becali a inceput reactivarea membrilor din judetul Bacau. Ei se pregatesc pentru alegerile locale si cele prezidentiale si de aceea fac un recensamant al membrilor din toate judetele tarii.

La prima numaratoare, organizatiei PNG Bacau i-au iesit la numar 3.500 de membri inca activi dar, spun ei, ca pana la alegeri vor sa faca recrutari masive. PNG are in tot judetul Bacau 21 de consileri locali si un singur primar.

Ei spera sa cucereasca fotoliul cel mai inalt din Primaria Bacau cu ajutorul unei femei. „O sa aveti o surpriza. O sa castigam cu siguranta alegerile la Bacau. Am ales persoana care va candida la functia de primar si tot ce va pot spune este ca va fi o femeie si ca bacauanii cu siguranta o vor vota. Cred ca si la nivel national va iesi presedinte Gigi Becali”, explica Dan Ifrim, presedintele organizatiei municipale PNG Bacau.

Membrii PNG mai pregatesc o lovitura politica pe plan national ce va fi facuta publica in perioada imediat urmatoare. Ei se vor uni cu PRM si vor candida impreuna la guvernare. „Trebuie sa uitam de certuri si sa facem un puternic pol crestin democrat”, mai spune Ifrim.

Comentarii

  1. Atat pentru ghiogarul Jiji Becali si partiduletul lui de oligofreni(PNG = partida natarailor guralivi):
    Fata de bidon turtit in Bacau ai sa castigi alegeri cand ti-ai vedea ceafa si nici atunci! Plimba-ti turma de marlani oligofreni pe alte meleaguri TIGANE!

Adauga un comentariu

*