Alegeri la TNL Bacau

Tinerii liberali bacauani si-au ales ieri, in cadrul conferintei judetene un nou presedinte. Cea mai importanta calitate a acestuia este ca e o persoana agreata de Romeo Stavarache.

TNL Bacau si-a ales un nou presedinte, care sa-l inlocuiasca pe veteranul Corneliu Pricopie. Acesta a depasit vârsta statutara pentru a mai candida pentru un nou mandat in organizatia de tineret. Noul presedinte, de altfel si singurul candidat, este Vasile Tescaru.

Surse din PNL au precizat pentru agentia de stiri Amos News ca acesta a fot singura persoana agreata de presedinte Romeo Stavarache pentru a ocupa aceasta functie. Conform statutului, presedintele de la Tineret intra automat in Biroul Executiv al PNL Bacau.

Comentarii

  1. Tanarul liberal Tescaru Vasile este director de vanzari la o agentie de transport international de persoane Italia si Spania.Tescaru, care se doreste a fi un exemplu de etica, moralitate si om de afaceri liberal,este subiectul unui proces penal la Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti.Este o mare rusine sa ai un asemenea presedinte.Maine, poimaine doreste sa ajunga in parlamentul Romaniei.Mai bine si-ar da demisia din functia de presedinte.

Adauga un comentariu

*