O eleva de 15 ani pune pe jar o armata de politisti

Pentru a se justifica in fata parintilor dupa ce a lipsit o noapte de acasa, o adolescenta din Bacau a spus ca a fost sechestrata si violata. In realitate, fata a petrecut noaptea cu prietenul ei de 23 de ani.

Andreea F. in varsta de 15 ani a lipsit de acasa in noaptea de joi spre vineri. Luata la intrebari de parinti, ea a spus,initial ca a fost internata in spital.

Dupa ce mama sa a verificat internarile fara sa o gaseasca pe nici un registru, Andrea a spus ca a fost rapita de trei indivizi care au fortat-o sa urce intr-un Audi negru cu numar de Italia dupa care ar fi dus-o intr-un apartament de pe strada Bicaz unde ar fi fost violata de opt ori.

Conform declaratiilor fetei, a doua zi – sambata, rapitorii ar fi eliberat-o.

Doua zile – sambata si duminica – politistii bacauani de la Biroul de Investigatii Criminale s-au chinuit sa dea de urma rapitorilor care pareau sa fi disparut de pe fata pamantului.

Cum nici una din piste nu se verifica, politistii au ajuns la concluzia ca pustoaica minte. Au mers pe acest fir si l-au gasit pe prietenul fetei, pe nume Marian, in varsta de 23 de ani. Acesta a recunoscut ca a petrecut noaptea de joi spre vineri cu Andrea.

Parintii fetei au fost amendati cu doua milioane de lei pentru ca nu au supravegheat-o cum trebuie.

Adauga un comentariu

*