Apararea? La pamant!

davidCele 22 de goluri primite de bacauani in prima parte a campionatului au lasat multe urme negative in ce priveste locul din clasament. Daniel David crede ca, din retur, apararea va redeveni punctul forte al echipei.
Sezon slab pentru Bacau. Ce s-a intamplat?
Asa cum incepusem credeam ca ne vom bate pentru primele locuri. Am avut ghinion pentru ca am pierdut multe partide la limita si pe greseli copilaresti.

Ati primit 22 de goluri in 15 partide. Nu este cam mult?
Daca in anii trecuti Bacaul era lider al campionatului
in ce priveste numarul mic de goluri primite, in turul acestui sezon ne-am cam facut de ras. Au si plecat Baciu, Lovin, Baciu, Goian si Apostol si acest lucru s-a facut resimtit, dar ne vom reveni. In retur, defenisv a va redeveni punctul forte al echipei.

Esti singurul international al Bacaului. Cum te simti in aceasta postura?
Am fost titular in nationala de tineret a Romaniei. Nu vreau sa fiu lipsit de modestie, dar cred ca evolutiile mele au fost bune. Altfel, antrenorul nu mai era cu ochii pe mine. Ma gandesc si la ziua cand va veni prima selectie la nationala mare. Nu stiu daca acea zi va veni, dar este un vis la care nu o sa renunt niciodata.

Bacaul are un lot tanar. Cand crezi ca se va bate pentru un loc in prima jumatate a clasamentului?
De un singur lucru sunt sigur. Vom scapa de la retrogradare. Am avut evolutii oscilante tocmai tineretii jucatorilor. Am jucat de la egal la egal cu multe echipe puternice. Am pierdut la limita dupa ce controlasem jocul. Am pierdut multe puncte pe greselile noastre. Lipsa de concentrare in unele faze si-au spus cuvantul.

Nu lipsesc ofertele.
Toata lumea stie numai eu nu. Pana nu sunt anuntat oficial de conducerea clubului, imi vad de treaba la Bacau, unde sunt sub contract.

La ce club ti-ai dori sa joci?

Cine nu si-ar dori sa joace la Steaua, Dinamo sau Rapid? Sunt cluburi cu renume, unde poti iesi in lumea fotbalului adevarat.

S-a vorbit si de CFR Cluj.

Am fost la niste rude in Cluj si imediat s-a spus ca sunt la un pas de a semna cu trupa lui Dorinel Munteanu. Va spun sigur ca pana la vara nu voi pleca de la Bacau.

Nici atacantii nu au rupt gura targului
Razvan Neagu este singurul varf din trupa lui Cristi Popovici care si-a trecut numele pe lista marcatorilor in acest retur. Florin Petcu, Marian Tanasa si Florin Petcu au facut figuratie. Elocvent este ultimul meci din tur, cel cu FC Arges, cele trei goluri ale moldovenilor fiind marcate de doi fundasi, Geaman si David, si un mijlocas, Dobos. De altfel, golgeterul echipei este mijlocasul Marius Croitoru cu trei goluri din cele zece.

800 de euro pentru Sarbatorile de iarna
Bacauanii au plecat in vacanta de iarna cu 800 de euro mai bogati. Egalul de la Vaslui si victoria cu FC Arges, i-a obligat pe oficialii moldoveni sa bage adanc mana in buzunar pentru a se achita de promisiuni. Dupa ce in ultimele luni elevii lui Cristi Popovici au incasat numai salariile lunare, a venit vremea ca acestia sa mai ia si cate o prima pentru rezultatele din campionat.
Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*