Inca un an de asteptare

Stiinta a pierdut inexplicabil la Zurich si se vede nevoita sa astepte inca un an pana va prinde “primavara europeana”.
Chiar daca a condus cu 2-0, echipa bacauana a cedat fizic si psihic pe finalul meciului cu Volero Zurich si a fost eliminata din cupele europene.

Ultima sansa de a-si apara blazonul si in Europa a fost ratata de studentele bacauane intr-un final de meci nerecomandat cardiacilor. Dupa ce au fost la un punct de sferturile Top Teams Cup, elevele lui Florin Grapa au pierdut totul in mai putin de o ora.

Dupa 2-0, voleibalistele noastre au tras cat au putut si in setul al treilea, insa nu suficient, iar forta de concentrare a facut diferenta. Au pierdut setul al treilea in prelungiri, aici jucandu-se de altfel si soarta intregului meci. Pe val, elvetienele le-au zdrobit pur si simplu pe bacauance, scorul setului decisiv spunand toata povestea meciului: 15-4.

Astfel, Florin Grapa a suferit o noua deceptie, de data aceasta cea mai mare dintre toate. Dupa 4 meciuri era ca si calificat, iar dupa al cincilea isi vedea sperantele naruite aproape in totalitate. A strans din dinti si s-a agatat cu ultimele puteri de ultima sansa.

Si a fost la un punct de a-si petrece sarbatorile in liniste, cu sferturile Top Teams Cup apropiindu-se. Acum, nu se mai apropie decat campionatul, iar acest an de asteptare va fi cel mai greu si mai lung pentru tehnicianul Stiintei.

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*