Politia Primariei reclamata la Parchet

Andrei B., minorul de 16 ani, a adresat o plangere penala impotriva politistilor Primariei Bacau care l-au agresat in ziua de 8 mai in padurea Magura.

Plangerea penala impotriva politistilor din cadrul Politiei Primariei Bacau a fost depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, iar pe data de 23 mai, cu numarul de intrare 12/508, a fost inregistrata de Inspectoratul de Poltie al Judetului Bacau pentru efectuarea cercetarilor.

Minorul sesizeaza o serie de aspecte incredibile, de care s-ar face vinovati politistii Primariei si-i acuza de „instigare la distrugere, instigare la furt de bunuri materiale, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, determinarea la marturie mincinoasa, sechestrare de persoane, lovire si alte violente, talharie”.

Acesta mai sustine: „Impreuna cu alti copii suntem supusi in mod periodic unor traume fizice si psihice din partea politistilor Primariei. Acestia, stiindu-ne fara ajutor din partea familiilor, abuzeaza de lipsa noastra de aparare si ne iau o poarte din banii pe care ii obtinem din mila unor oameni de buna credinta care ne dau cate un ajutor si din suma ce-o obtinem din spalatul parbrizelor.

Politistii Primariei pretind jumatate din veniturile noastre (!! N. Red.). Cand nu respectam pretentiile lor, sau nu ne cred ca n-am reusit sa castigam destui bani, ne strang de pe strada si ne duc sa ne bata in padure la Magura. Eu sunt unul dintre acesti copii abuzati…

Aceste acuzatii le probez cu martori pe care inteleg sa ii numesc in conditiile in care acestia vor intra intr-un progranm de protectie asigurat de Parchet, in caz contrar urmand sa fie adusi la tacere de politistii Primariei, pana la audiere.

Intre timp, politistii de la Sectia 1 m-au identificat, m-au cercetat si le-am declarat ce stiu despre modul cum au fost distruse si furate firmele avocatului Vasile Botomei. Am actionat nu de capul meu, ci la ordinul acestor politisti pe care-i consider vinovati direct…”

Conducerea Politiei Primariei neaga orice acuzatie

Ionel Rusu, director general Politia Primariei, ne-a declarat: „Afirmatiile acelui minor sunt pure inventii, cineva l-a inatat s-o faca. Am verificat si nu se confirma nimic, nici numarul masinii, nici ca am avut actiune in acea zi.

Organele abilitate vor cerceta si vor da solutii”. Intre timp, politistii de la Sectia 1 Politie au prezentat primul dosar la Parchet iar procurorul a dispus inceperea urmaririi penale impotriva vinovatilor!

Nicolae TURCU

Comentarii

  1. vasile a zis:

    Eu sunt convins ca dreptatea este de partea copiilor.

  2. eu_cetatean a zis:

    Domnilor,cine este acest Vasile Botomei,caruia i se face atata publicitate?Nu are credibilitate nici ca avocat,nici ca persoana…intrebati-o pe sotia lui inainte de a-l face vedeta!

    O zi superba!

Adauga un comentariu

*