O noua lume – Arena Mall

Din 21 septembrie, în Arena Mall vor fi prezente nume importante pe piaţa internaţională de retail. Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius şi Intersport vor fi noile destinaţii de cumpărături în această toamnă. Odată cu acestea vor apărea şi noile colecţii toamnă – iarnă în toate magazinele centrului comercial.

Tot în data de 21 septembrie, Arena Mall va organiza un eveniment de excepţie, ce îi va avea ca invitaţi pe Connect-R şi Andra, show-ul fiind prezentat de Daniel Buzdugan.

„Arena Mall demonstrează încă odată faptul că este unul dintre cele mai dinamice mall-uri din provincie, fiind în măsură să se mândrească cu un grad de ocupare de 95%, la nivelul lunii octombrie 2010.

Mixul de chiriaşi competitiv, precum şi noile colecţii de toamnă-iarnă vor face ca Arena Mall să fie destinaţia optimă pentru cumpărături şi distracţie”  – a declarat Ovidiu Budeanu, proprietarul centrului comercial

Toate aceste modificări şi nu numai vin după ce, în vara, au fost deschise noi magazine – Yokko, La Dolce Vita, un nou spaţiu de joaca pentru copii – Cartoon Planet şi noi spaţii pentru distracţie şi relaxare – 7D Cinema, La Caffia şi altele.

Despre Grupul Inditex: Este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte din lume, cu brandurile Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterque, în peste 4700 de magazine din 76 de ţări. Magazinele Inditex se află în cele mai importante centre comerciale din Europa, America, Asia şi Africa.

Despre Intersport: Compania deţine o reţea de 5000 de magazine în 35 ţări, deschizând cel de-al 16-lea magazin din România, în Bacău. Intersport comercializează o gamă largă de produse sportive: echipamente şi accesorii pentru sporturile de iarnă, pentru campament, căţărare, scufundări, ciclism, tenis, badminton, precum şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportivă sau casual.

Adauga un comentariu

*