Secretul Oanei: a fost adoptată de Nicolae Zavoranu

Se ştie că personajele negative din telenovele au un puternic corespondent în realitatea din care sunt insiprate. După ce a fost fata rea dintr-un serial românesc de succes, Oana Zăvoranu a devenit una şi în realitate sau poate aşa era şi înainte, dar această latură a personalităţii ei nu ieşise încă la iveală.

Ea a declanşat în ultima vreme un amplu scandal, şi nu numai în presă, ci şi prin tribunale. Bruneta îşi târăşte mama prin procese pentru moştenirea lăsată de tatăl său. Numai că, surpriză, scandalul dintre cele două aduce la suprafaţă multe secrete din familia vedetei. Totul cu miros de telenovelă de succes. Iubire, trădări, moarte şi suferinţă în familia Oanei, iar episoadele sunt departe de a fi pe terminate.

Astfel, revista Ciao! scrie că, de fapt, Oana a fost adoptată, la 12 ani, de un responsabil cu aprozarele, Nicolae Zăvoranu. Tatăl natural al fetei este este în realitate Ioan Bănicioiu, care a fost condmnat de justiÅ£ia comunistă pentru delapidarea unei sume imense pentru anii ’80 – 16 milioane de lei, echivalentul a peste un milion de dolari.

oana zavornau sexyAstfel, anul 1984 îl prinde pe Bănicoiu ca gestionar la bufetele din pasajul de la Palatul Telefoanelor. În urma denunţului unui vecin, care a remarcat că tatăl Oanei avea în casă mobilă stil şi argintărie, acesta este arestat în decembrie, închis în beciurile miliţiei şi condamnat la 25 de ani închisoare. Era acuzat că a sustras la cântar din calupurile de şuncă, salam şi caşcaval pentru sandviciurile care erau scoase la vânzare.

Cu capul familiei condamnat pentru o delapidare imensă, mama Oanei se vede nevoită să intenteze divorţ şi să ceară partaj pentru ca justiţia să nu îi confişte casa în care locuiau. După acest episod, mama Oanei îşi reface viaţa cu Nicolae Zăvoranu, cu care, de altfel, mai fusese căsătorită o dată, pe când avea doar 16 ani.

După căsătorie, Oana a fost adoptată de noul soţ al mamei, pentru ca actuala vedetă să nu sufere de pe urma „numelui stricat” de dosarul pătat al tatălui său natural şi să fie vânată de regimul comunist. Chiar dacă după decembrie ’89 Bănicioiu a fost eliberat, Oana a continuat să trăiască în noua sa familie. Din nefericire, în anul 2000, Nicolae Zăvoranu a decedat, iar trei ani mai târziu a murit şi tatăl natural al vedetei, alături de care Oana a stat în ultimele clipe, după cum povesteşte mama sa, Mariana Bănicioiu Zăvoranu.

Pierderea a doi taţi nu este singura dramă a vedetei tv. Ea a mai povestit că, la cutremurul din 1977, a pierdut şi două surori gemene, rezultate dintr-o relaţie a mamei sale cu un coleg de liceu. „Mama s-a căsătorit încă de la 16 ani cu Nicu Zăvoranu.

Între timp, Ţuţu, cum îi spuneam lui Nicu, a plecat în armată, iar mama s-a îndrăgostit de un coleg de liceu, Şerban Gheorghiade. A născut două gemene cu acesta, Carmen şi Adriana, pe care le-au crescut bunicii mei din partea mamei, familia Radu.

Între timp mama s-a despărţit de Şerban şi l-a cunoscut la mare pe tata, Nelu Bănicioiu. Aşa am apărut eu pe lume. Tata a fost îngerul păzitor.În seara cutremurului din ’77, eram la bunica mea cu cele două surori. Tata m-a chemat acasă, iar după ce am ajuns, a început cutremurul. Bunicii mei şi cele două surori au murit sub dărămături”, povesteşte Oana, care are totuşi puterea să lupte cu mama sa prin tribunale pentru averea lăsată de tatăl adoptiv.

Antena 3

Adauga un comentariu

*