Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai 2018

BERBEC

Dragoste – Această perioada va fi marcată de mici bucurii și plăceri. Încercați să mențineți focul pasiunii și al iubirii mereu aprins prin gesturi frumoase și declarațîi care să îl binedispună pe partener. Dacă nu ați întâlnit încă persoană cu care să trăiți astfel de momente, momentul nu poate fi prea departe.

Bani – Veți administra bugetul cu prudență. Dacă aveți de încheiat o afacere, este mai bine să o faceți la începutul săptămânii.

Muncă – Din punct de vedere profesional nu va lipsesc curajul, verva și nici responsabilitățile. Mergeți înainte, fără să va fie teamă de asumarea unor noi riscuri. Dacă lucrați în mediul comercial, s-ar putea să va confruntați cu o stagnare a veniturilor, din motive independente de voință voastră.

TAUR

Dragoste – În adâncul sufletului va simțiți foarte legați de persoană iubita, însă nu știți dacă mai există și alte sentimente mai intense. O modalitatea de a va cunoaște mai bine sentimentele ar fi să va luați o vacanță pe care să o petreceți numai cu partenerul. Un week-end departe de ceilalți ar putea fi tot ce va trebuie.

Bani – Climatul astral este favorabil tuturor aspectelor care țîn de segmentul economic. Aveți flerul necesar pentru a va putea ocupă de unele planuri pe care le-ați amânat pentru că nu știați cum să puneți la punct chestiunile legate de bani.

Muncă – Cu ajutorul astrelor, totul va merge bine pe filiera profesională. Probabil vi se vor da pe mâna responsabilități mai mari sau veți obține o promisiune care vă măgulește. Nu uitați totuși că entuziasmul trebuie să fie dublat de acțiuni practice.

GEMENI

Dragoste –  Înțelegerea între parteneri va fi perfectă, cu momente de tandrețe reciprocă. Va arătați toleranți, tandri și afectuoși și faceți un efort real pentru a evita orice fel de discuție neplăcută. Dacă sunteți la începutul unei relațîi despre care credeți că ar avea potențial să devină serioasă, încercați să nu faceți nimic care să pună sub semnul întrebării adevăratele voastre intenții.

Bani – Este momentul să va asumați unele riscuri, poate să faceți unele investițîi sau să va deschideți un cont de economii.

Muncă – Va descoperiți unele calități pe care nu ați știut sau ați uitat că le aveți. Pentru a va atinge obiectivele profesionale nu veți ezită să ieșiți din cochilia voastră și să va luptați pentru a va impune punctul de vedere. La orizont se întrevăd unele schimbări, dar acest lucru nu va neliniștește, ci mai curând va stimulează.

RAC

Dragoste – Sunteți cu adevărat dedicați ideii de cuplu și doriți să aveți o relație cât mai bună cu persoană iubită. Mulți  dintre nativii acestei zodii care sunt singuri vor avea șansă de a-și întâlni sufletul pereche. Nu putea există un moment mai bun pentru a întemeia un cămin fericit.

Bani – Veți avea noi venituri care v-ar putea surprinde. Totuși, încercați să va organizați bine bugetul, astfel încât să nu cheltuiți sume importante de bani, lăsând alte perioade descoperite din acest punct de vedere.

Muncă – Ușile se deschid singure în față voastră. Noi oportunități profesionale apar la orizont. Analizați bine orice propunere și păstrați-va calmul. Optim este să nu luați nicio decizie sub impulsul momentului, ci să analizați în profunzime totul.

LEU

Dragoste – Este timpul să aveți o discuție cu partenerul de viață cu privire la relația voastră conjugală. Această discuție ar putea să fie furtunoasă, însă dacă dați dovadă de înțelegere, totul se ve termină cu bine.Dacă sunteți singură, pregătiți-va să trăiți o frumoasă poveste de dragoste.

Bani – Anumite probleme financiare vor fi rezolvate grație ajutorului lui Jupiter. Asta nu înseamnă că puteți cheltui sume considerabile, neplanificate. Un buget echilibrat va va oferi un sentiment mai durabil de siguranță.

Muncă – La serviciu, eforturile voastre vor fi din ce în ce mai apreciate. În orice caz, dorința voastră de a reuși pe plan profesional este cea care va îndeamnă să nu va dați bătuți, chiar și atunci când circumstanțele par că nu va sunt favorabile.

FECIOARA

Dragoste – În momentele de intimitate simțiți nevoia de a va deschide sufletul față de partener și asta vine pe nevoia unei tot mai mari nevoi de apropiere. Pe de altă parte, faptul că va simțiți iubiți, va ajută să va exprimați mai ușor și mai sincer.

Bani – Nu aveți probleme legate de bani în această perioada. Chiar și dacă unele cheltuieli neprevăzute apar la orizont, veți putea să depășiți aceste momente delicate grație lui Mercur care va potențează intuiția.

Muncă – Situația de serviciu este excelență. Aveți capacitatea de a găși soluțîi în mod rapid și eficient. Rămâneți totuși prudenți în ceea ce privește discuțiile cu anumite persoane din colectiv. Nu toată lumea va vrea binele.

BALANTA

Dragoste – Actualul context astral ar putea avea consecințe notabile asupra viețîi voastre conjugale. Dintr-o dată  veți deveni mai atenți și mai iubitori cu partenerul de viață. Acesta va fi puțîn surprins și va va răsplăti cu și mai multă afecțiune. Cei care se află în căutarea sufletului pereche trebuie să iasă mai mult în lume. Nu fiți timizi, acceptați toate invitațiile care vi se fac și s-ar putea să cunoașteți, printre alții, și acea persoană deosebită.

Bani – Este o perioadă marcată de noroc în domeniul financiar. Trebuie să fiți cu ochii larg deschiși și să nu ratați nicio șansă de a obține câștiguri suplimentare.  Un fel de premoniție, sub formă unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza că este momentul oportun.

Muncă – Această este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Trebuie să va dați tot interesul ca lucrurile să avanseze și să aibă rezultate bune. Nu ar strică să cereți recomandări de la șefii voștri,  asigurându-va astfel că sunteți pe aceeași lungime de undă.

SCORPION

Dragoste – Nu aveți momente de plictiseală în viață de cuplu. Pasiune, surprize și noi plăceri de descoperit, iată ce va așteaptă alături de partener în această perioadă care va fi mai intensă decât de obicei.

Bani –  Aveți câteva inițiative de a câștigă bani în plus care vor fi favorizate de circumstanțele astrale. Chiar și la jocurile de noroc ați putea avea un noroc de invidiat.

Muncă – Chiar dacă nu va fi o perioada cu prea multe momente de odihnă, va simțiți pregătiți să faceți față oricărei provocări.

SAGETATOR

Dragoste – Simțiți că sunteți din nou în luna de miere. Reușiți să va vedeți partenerul într-o lumină nouă, ceea ce înseamnă că veți reaprinde focul pasiunii.

Bani – Aveți un singur gând în această perioada, acela de a va îmbunătăți situația materială. Este o idee excelență, inspirată de Jupiter, care influențează toate aspectele financiare ale vieții voastre.

Muncă – Simțiți nevoia de a va largi orizonturile. Situația voastră profesională pare puțin instabilă. Datorită influenței lui Saturn, va puteți aștepta la câteva schimbări la locul de muncă. Este vorba de schimbări importante, dar benefice.

CAPRICORN

Dragoste – Nu veți avea nicio problemă în a menține o atmosferă calmă și tandră în viață de cuplu. Înțelegerea care există între voi și partenerul de viață este cu adevărat admirabilă.  Chiar dacă apar mici neînțelegeri, totul se rezolvă rapid și fără consecințe.

Bani – Aveți tendința de a face cheltuieli inutile, pentru că aveți nevoie de puțină strălucire în viață voastră. Această „furtună” financiară nu aduce nimic bun. Încercați să găsiți alte modalități de a vă simți bine, care să nu implice sume semnificative.

Muncă –  La locul de muncă se anunță câteva situații tensionate. Aveți reacții inspirate care va ajută să depășiți orice obstacol, oricât de dificil ar părea și să vă puneți în ordine gândurile și planurile. Pe de altă parte, sunteți gata să va luptați pentru a va consolida poziția în organizație.

VARSATOR

Dragoste – Pe plan conjugal simțiți nevoia să trăiți mai multe momente de fericire, ceea ce este minunat pentru că sunteți pregătiți nu numai să cereți, dar să și oferiți. Disponibilitatea voastră îl va încuraja pe partener să fie mai afectuos și mai deschis.

Bani – Situația voastră financiară s-ar putea ameliora puțin. Va regăsiți într-o situație în care banii vă vin, chiar și fără să îi cereți.

Muncă – În această săptămână veți cunoaște o persoană foarte importantă care va avea o mare influență în carieră voastră. Pe de altă parte, aveți suficientă energie încât să duceți la bun sfârșit, singuri proiecte foarte dificile.

PESTI

Dragoste –  Viața voastră sentimentală este ușor instabilă. Când sunteți îndrăgostiți și fericiți, când sunteți disperați și aproape depresivi. Încercați să va liniștiți și să va puneți gândurile în ordine, o astfel de stare de spirit nu va face deloc atrăgători.

Bani – Sesizați oportunități de a câștiga bani, pe care în alte condiții nu le-ați fi observat. Refuzați orice oferta care vi se pare suspicioasă, precum și ofertele din partea unor oameni care activează la limita legalității.

Muncă – Vă simțiți din ce în ce mai motivat să va realizați toate planurile profesionale. Chiar dacă nu beneficiați mereu de susținere din partea colegilor, mergeți înainte cu încredere. Astrele sunt de partea voastră.

Adauga un comentariu

*