Salata de primavara cu branza feta, migdale si capsuni

O salata de primavara delicioasa, in care gustul sarat al branzei feta se amesteca cu dulceata capsunilor si da nastere unui adevarat rasfat.

Ingrediente
  • salata verde ,
  • 200g migdale prajite,
  • 100g branza feta maruntita,
  • 200-300g capsuni taiate in jumatate,
  • 170g salata verde baby,
  • piper negru proaspat macinat, sare,
  • 2 linguri de otet de vin rosu,
  • 80ml ulei de masline,
  • 1 salota (hasma) mica, taiata marunt,
  • 1 lingurita miere,
  • 2 lingurite mustar de Dijon.
Metoda de preparare

Mai intai, fa dressingul: amesteca mustarul, mierea, salota si otetul. Apoi, adauga uleiul de masline, asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.

Dupa ce ai spalat bine salata verde, pune-o intr-un bol mare, apoi arunca acolo capsunile, branza feta si migdalele, usor maruntite.

Peste acestea, adauga dressingul. Amesteca bine si serveste.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*