Cercetaţi de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier

La data de 22 noiembrie a.c, în jurul orei 10.30, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 67 de ani, din comuna Borzeşti, în timp ce conducea un autoturism în comuna Răcăciuni.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.

La data de 22 noiembrie a.c, în jurul orei 12.30, poliţiştii din Comăneşti au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Gării din localitate.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul se deplasa cu autoutilitara cu autorizaţia provizorie expirată.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Tot la Comăneşti, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moldovei din localitate.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul se deplasa cu un autoturism radiat din circulaţie din luna octombrie a.c. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

La aceeaşi dată, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism în comuna Sănduleni.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permisul de conducere.

La Mănăstirea- Caşin, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permisul de conducere.

Adauga un comentariu

*