Depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 23 septembrie a.c. poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat în flagrant un tânăr de 21 de ani, din comuna Stănişeşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Bacău, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, au depistat un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241 aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Adauga un comentariu

*