Accidente de circulaţie în judeţul Bacău

Poliţişti rutieri au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier pe DN 2F, din comuna Odobeşti, produs la data de 24 septembrie a.c..

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 63 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 68 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare negativă, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 24 septembrie a.c., în comuna Ştefan cel Mare din judeţul Bacău, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 61 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11A, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi părăsind partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un podeţ.

Conducătorul auto şi o pasageră de 59 de ani au fost transportaţi la Spitalul Municipal Oneşti pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, în localitatea Holt, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu cinci victime.

La faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că un bărbat de 31 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2F, pe direcţia Bacău-Vaslui, a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a intra pe un drum lateral, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 57 de ani.

Conducătorii auto şi trei pasageri în autoturismele implicate au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatele au fost negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe DC 167, din comuna Faraoani, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un biciclist a fost rănit.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 69 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autobuz, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o bicicletă, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către un bărbat de 50 de ani, din localitate.

De asemenea poliţiştii au constatat că bicicleta nu avea sistem de iluminare iar biciclistul nu purta îmbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău unde a rămas internată. În urma testării conducătorului auto, rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*