Horoscopul saptamanii 4 – 10 septembrie 2017

Berbec

Este o perioada perfecta pentru introspectii si vindecare. Pentru o persoana ca tine, aflata mereu in miscare, poate fi un pic mai dificil, dar sa stii ca solutiile pentru problemele cu care te confrunti acum le vei afla doar din interior. Doar acolo vei gasi raspunsurile pe care le cauti si puterea de care ai nevoie acum.

Taur

Pentru tine este o perioada potrivita ca sa te gandesti la altii. Vor aparea mai multe schimbari care te vor obliga sa privesti in exterior, sa gasesti solutii si sa ii ajuti pe cei din jur, influentandu-i intr-un mod pozitiv. Cu siguranta te vei simti foarte bine in tot acest proces, pentru ca uneori, ajutandu-i pe cei din jur, ne ajutam pe noi insine.

Gemeni

Este o saptamana dedicata prieteniei, iar pentru tine, cel mai sociabil semn al zodiacului, aceasta nu poate fi decat o veste minunata. Vei fi fericita sa petreci timpul cu prietenii mai vechi, dar si cu cei noi. Distractia si discutii pana noaptea tarziu, iti vor reincarca bateriile.

Rac

Esti preocupata de cariera si total conectata cu acest aspect al vietii tale. Poate ai gasit, in sfarsit, un loc de munca potrivit, sau poate te bucuri cu adevarat de cel pe care deja il ai. Oricum ar fi, profita de energia aceasta pozitiva, pentru ca atunci cand faci ceea ce iti place te simti fericita.

Leu

Este o perioada in care se vor clarifica lucrurile cu o posesiune asupra careia ai dreptul. Poate fi vorba despre o mostenire la care te asteptai si care intarzie sau altceva, nepretuit pentru tine, care s-a deteriorat si pare irecuperabil. Daca iti vei pastra calmul si vei trata lucrurile intr-un mod rational, pana la urma totul se va rezolva cu bine.

Fecioara

Saptamana aceasta este posibil sa descoperi ca ai un talent ascuns de care nici nu stiai! Pur si simplu va trebui sa te ocupi de ceva nou si vei descoperi ca te descurci foarte bine! Savureaza sentimentul de implinire pe care il traiesti si adauga o noua aptitudine pe cv-ul tau

Balanta

Se pare ca cine apropiat ascunde ceva de tine, dar adevarul este pe punctul sa iasa la iveala. Poate fi vorba despre partener, sau despre unul dintre cei mai apropiati prieteni. Fii receptiva la ce ti se spune – nu este neaparat ceva rau, dar este ceva ce nu ati mai auzit niciodata.  Interesul si sprijinul tau vor fi apreciate.

Scorpion

Se anunta o perioada conflictuala pentru tine. E adevarat ca ai darul de a le porni si a le intretine, acum parca mai mult ca niciodata! Poate fi ceva care a fost agitat doar de suprafata o perioada de timp si care acum rabufneste. Ai dreptul sa fii suparata, dar nu uita sa privesti lucrurile si din alte puncte de vedere. Poate ca cei implicati chiar au avut intentii bune si argumentele lor au si o parte pozitiva.

Sagetator

In planul carierei tu renasti ca o pasare Phoenix si toata energia ta se reinnoieste si creste! Tu ai acum o viziune foarte clara asupra modului de desfasurare a unui proiect. Fa-ti cunoscut punctul de vedere si intentia de a prelua conducerea proiectului – va fi o schimbare benefica pentru toata lumea.

Capricorn

Este o perioada in care tanjesti dupa relaxare, romantism, un film bun si companie placuta. La munca nimeni nu munceste mai mult decat tine, dar acasa iti doresti acum sa te poti rasfata exact asa cum iti place. Cu siguranta meriti o pauza!

Varsator

E momentul sa spui ce gandesti! Destul ti-ai facut griji si ai incercat sa nu tulburi apele – acum e timpul sa vorbesti despree ceea ce te deranjeaza si sa renuti sa ii mai menajezi pe cei din jur. Asa nu faci nimanui niciun serviciu, dimpotriva! Foloseste stilul tau de comunicare calm si coerent si oamenii vor fi foarte receptivi la ideile expuse.

Pesti

Este o perioada cu mult mai emotionala si sentimentala decat de obicei. Tu esti intotdeauna in legatura directa cu ceea ce simti, dar acum totul este accentuat. Cei din jur vor aprecia modul profund in care percepi lucrurile si te vor simti ca pe un om foarte empatic si convingator.

Adauga un comentariu

*