Se împacă Angelina Jolie cu Brad Pitt?

Se zonește că Angelina Jolie și Brad Pitt iau în calcul posibilitatea să se împace în viitorul apropiat. În plus, au oprit și procedurile de divorț. Practic, în acest moment, ei sunt căsătoriți încă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au intentat proces de divorț cu mare tam tam anul trecut. Formau atunci unul din cele mai admirate cupluri de la Hollywood, iar vestea a șocat pe toată lumea.

Procedurile de divorț au fost inițiate însă, surpriză, în prezent totul s-a împotmolit. Cei doi nu fac nimic pentru a ajunge să definitiveze, în sfârșit, separarea. Mai mult, au apărut zvonuri că s-ar putea împăca pentru binele copiilor lor.

Brad Pitt a renunțat la viciul alcoolului și și-a reluat activitatea profesională, fapt ce ar fi impresionat-o pe Angelina, mai ales că actrița își dorește ca soțul ei să dovedească că este cu adevărat dedicat familiei.

De când au înaintat actele de divorț, cei doi soți au urmat sesiuni de terapie psihologică inclusiv alături de copiii lor.

Deși niciunul dintre cei doi soți nu a comentat pe baza acestui subiect, apropiații lor vorbesc deja despre posibilitatea ca ei să se împace și să renunțe la divorț.

Sursa: www.adpm.ro

Adauga un comentariu

*