Eveniment rutier pe DN 2-E85

La data de 26 iulie a.c, în jurul orei 4:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în afara localităţii Faraoani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 34 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi o semiremorcă pe direcţia Adjud- Bacău, pe fondul neatenţiei, a pierdut control asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se afla în poziţie de staţionare pe banda de siguranţă a sensului de mers, aceasta fiiind proiectată într-o autoutilitară care se afla tot în poziţie de staţionare pe acelaşi sens de mers.

Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 49 de ani, din judeţul Iaşi şi vătămarea corporală a două persoane, respectiv, un bărbat de 48 de ani din judeţul Iaşi şi conducătorul auto, de 34 de ani, din judeţul Prahova.

Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, necesitând internarea.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea negativă şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*